Vikat pikkujoulut

Tokat ja vikat pikkujoulut on nyt vietetty! Lauantaina tosiaan oli rakkaan Teamini FitFarmin pikkujoulut!

<3
<3

Ajelin aikaisin Tampereelle Harrin kuntochekkiin ja palaute oli parempaa kun uskalsin edes ajatella. Kunto on todella siisti ja lähellä kisakuntoa, vaikea sitä on kuitenkaan itse uskoa. Valmennuksen suunnasta ei kelposti kehuja satele, joten tippalinssissä otin nämä kehut vastaan! Suunnitellimme myös tulevaa. Kaikki riippuu nyt siitä kuinka hyvin kroppani ja hormoonitoimintani palautuu, että millon minut nähdään taas lavalla. Pääpointti on kuitenkin se, että kunto pysyisi max. 6-7 kg kisapainosta, jotta saadaan tyttö tarpeeksi kireäksi ilman 6kk dieettejä.

image

Sehän on selvää, että ennen mulla on aina ollut ns. offikausi ja kisakausi erikseen. Lähtökohta on nyt sellainen, että varsinaista rakennuskautta ei tarvita, koska lihaa on sopivasti bikiniin, vaan kireys on jäännyt uupumaan.

Susanna <3
Susanna <3

Sitten siirryttiin Susannan kautta kohti Cumulusta, josta bileet alkoivat. Sen verran voin kertoa, että hauskaa oli ja porukka otti rennosti! Aamyöstä takaisin Susannalla, jossa kyllä uni maistui <3

Valkku! <3
Valkku! <3

Nyt on kuitenkin minun pikkujoulut juhlittu ala alkoholin ja keskitytään taas täysillä muihin juttuihin!

 

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Vikat pikkujoulut”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta