Nyt se toteutui!!!

1897968_912756388813927_2636721367935542451_n

Mennään vuoden 2014 tammikuuhun, jolloin ensimmäinen kisadieettini alkoi. Muistan ikuisesti tuon aamun jolloin lähdin ensimmäiselle aamuaeroobiselle nilkkapainot jalassa juoksemaan lumista mäkeä ylös ja alas. Muistan myös elävästi kuinka ajattelin ”mihin olen ryhtynyt ja miten luulen jaksavasi tätä seuraavat 12 viikkoa”. Kyllä ensimmäinen kisapreppini oli naurettavan lyhyt ja hyvään kuntoon kerkesin niillä pohjilla mitä olin kerennyt rakentamaan.

_W9U7238

Päivä päivältä luottamus omaan tekemiseen kasvoi myös voiton tahtoa alkoi pursumaan ovista ja ikkunoista. Samoihin aikoihin tajusin haluavani tehdä tulevaisuudessa työtä hyvinvoinnin parissa. Tein tietoisesti kovasti töitä myös itseni ”brändäämiseen”. Paljon ilmaisia työtunteja, kuvauksia, messuja. Tiesin, että se tulee kantamaan hedelmää kun tarpeeksi jaksan yrittää. Pikkuhiljaa ”fitness piireissä” alettiin tunnistamaan. Olen todella kiitollinen mm. Toni Katajalle, Jutta Gustafsberg, Ari Kokkoselle ja Jari Mentulalle! Näillä tyypeillä on suuri sydän ja he ovat auttaneet minua näkyvyyden kanssa mm. viime talvena Iltalehdessä olin Jutan kanssa näyttämässä HIIT ja pakara treeniä. Näkyvyys mediassa ja tv:ssä ratkaisee nykypäivänä todella paljon. Ensi keväänä tv:stä voitte bongata mut  Jutan uudessa ohjelmassa, kisapäivä tunnelmissa 😉

Palatakseni aiheeseen. Tästäkin totuudesta saattaa tulla rapaa niskaan, mutta olen sen valmis ottamaan 😉 Ensimmäisestä kisadieetistä saakka olen halunnut päästä fitness lehden kanteen. Minusta se on ajatuksena tuntunut niin siistiltä nähdä itsensä siellä lehtihyllyssä! Olen aina ihaillut kansikuvatyttöjä ja ajatellut, että he ovat tehneet jotain ”suurta” lajin eteen ja ansainneet paikkansa.

Mitäs nyt sitten, kun ensi viikon tiistaina kauppoihin ilmestyy kansi, jossa olen minä! Tavis Krista ilman minkäännäköistä meriittiä saati edes Sm-finaalipaikkaa.. Jännityksellä odotan minkälaisen vastaannoton lehti saa! Sen verran voin kertoa, että pirskatti olen ylpeä itsestäni! Suosittelen lehden ostamista, jos kiinnostaa hyvät kolumnit ja kertomus minun taustoistani 😉

_W9U7226

kristaseuna

9 vastausta artikkeliin “Nyt se toteutui!!!”

  1. Milloin siis lehden pitäisi tulla? Eikö sen pitänyt tulla keskiviikkona?
    Mulle ei ainakaan ole postilaatikosta mitään tullut?

    • Samaa ihmettelin eilen, kun intopinkeenä juoksin taas postilaatikolle kattomaan, mutta ei näkynyt 🙁 :O

  2. Nilkkapainot jalassa juoksemaan?? Oletko sä aivan tosissasi. Nilkkapainot jalassa EI saa juosta eikä edes kävellä. Nykyään olet toivottavasti fiksumpi!

    • Mikäköhän on peruste sille, ettei nilkkapainot jaloissa saa juosta tai kävellä? Upea kuva Krista, mahtava juttu!! 🙂

  3. Vaikka en lehteä välttämättä ostakkaan, niin täältä kannustukset että oot tommoseen uskaltanu lähteä! Oot tosi positiivisena esimerkkinä fitness-urheilijasta<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta