Nyt sanon suorat sävelet

En ole miellyttäjä tyyppi. En koskaan ole ”nuoleskellut” opettajien, työnantajien, valmentajien tai kavereiden pyllyjä. Aina olen sanonut suoraan sanottavani vaikka nykyisin tilanteentajuni on möläytyksien jälkeen hioutunut 😉 Jokainen teini jotain halutessaan varmasti on sortunut mielistelemään vanhempiaan, sen myönnän <3

Hymy ei hevillä hyydy ;)
Hymy ei hevillä hyydy 😉

Vieläkin vanhempani kertovat naureskellen tarinaa, kun Krista 11v oli viimeiset yhdeksän vuotta ruinannut koiraa. Sain puhuttua tai oikeastaan kirjoitettua vanhempani pyörryksiin, koska olin tehnyt hopeaan paperiin sopimuksen, joka sisälsi kaikki lupaukset joita lupauduin tekemään. Sopimus hävisi kuin tuhkatuuleen, kun se ONNELINEN päivä koitti ja sain siskon nimeltä Sofi Seuna <3 Ja käsi sydämmellä, en tiedä mihin ja miten ihmeessä se sopimus hävisi!

Sofi <3
Sofi rakastaa mökillä veneillä <3

Tässä tullaan aiheeseen nimeltä bloggaus. Tiedän olevani persoona, joka herättää paljon tunteita. Niin vihaa kuin rakkauttakin. Viimeiset postaukseni ovat saanneet ihmiset kommentoimaan, jota arvostan suuresti. Niitä lueskellessani tajusin taas kerran, että en voi enkä haluakkaan miellyttää kaikkia. Miellyttäminen johtaisi siihen etten kertoisi täällä asioita rehellisesti saati omat mielipiteeni, niitä en kertoisi ollenkaan. Blogini todennäköisesti olisi myös aika tylsä ja täynnä ”täydellisiä selfieitä”. En usko, että tätäkään haluatte?

Ensin olen dieetillä ja sitä ihmetellään, koetaan se syömishäiriöksi. Sitten olen offilla ja käyn juhlimassa ja syön överit. Tai no monen mielestä ne eivät olleet överit vaan mun olis pitänyt syödä 1kg karkkia kaiken muun lisäksi. No se vasta onkin syömishäiriö jos REPSAHDAN. Tuo kommentti sai eilen karvani niin pystyyn ja herätti todella vahvoja tunteita. Elän todella terveellistä ja säännöllistä elämää, mutta jos syön herkkuja kisakauden ulkopuolella vaikka joka viikko se ei ole repsahtamista 😉

Haluan taas kuulla mielipiteenne tästä aiheesta <3

kristaseuna

12 vastausta artikkeliin “Nyt sanon suorat sävelet”

 1. Niin kuin sanoit niin olet vähän sellainen persoona, joka herättää tunteita suuntaan ja toiseen. Monia naisia ärsyttää nuo puolialastomat poseerauskuvat (en varmaan ole kenenkään muun blogissa nähnyt yhtä paljon belfieitä) ja sitten kirjoitusvirheet jne. Mutta ainakin saat blogillesi paljon lukijoita eli tavoite varmasti saavutettu! Jokainen taaplaa tyylillään ja on kivaa, miten erilaisia blogeja ja bloggaajia täällä Fitfashionilla on. Jokaiselle lukijalle löytyy varmasti mielenkiintoista luettavaa.

  En usko, että tuohon edelliseen tekstiin kommentoineet tarkoittivat, että sinun olisi pitänyt vetää kilo karkkia vaan lähinnä kun sanoit, että muutama karkki tekee vihaiseksi ja sitten olit maininnut syöneesi niitä huimat 50g niin ymmärtääkseni se lähinnä hymyilytti kommentoijia. Tunnen useita vapaaottelussa kisaavia, jotka myös vetävät kerran viikossa/kahdessa herkkupäivänä navan täyteen herkkuja enkä näe siinä mitään sairasta. Buustaa vaan aineenvaihduntaa ja lihasten glykogeenivarastot täyttyvät, jolloin treenit kulkevat taas hetken paremmin. Etenkin jos hiilarit muina päivinä jäävät hieman kulutusta vähemmälle, kuten monesti urheilijoilla käy.

 2. Kateelliset täällä vaan huutelee näköjään 😀 mä ainakin saan sun kuvista hirveästi motivaatiota<3

 3. Tottakai monia naisia ärsyttää kuvat jossa on huikea kroppa koska siihen ei moni pysty!

 4. Nyt loksahti kyllä suu auki kun näin ton kuvan instagramin feedilläni. MIELETÖN kroppa,oot ihan järjettömän suuri motivaationlähde itseni lisäks varmasti todella monelle muulle. Myös sun postaustahtia vois tässä samalla kehua,jatka samaan malliin upeus! ❤

 5. Mun mielestä sä oot huippu! Asioistahan kuuluu puhua niiden oikeilla nimillä ja sä nimenomaan sen teet. Usein asiasta tietämättömät ajattelevat että fitnessihmiset eivät juhli, juo saati syö herkkuja ja kun sen teet niin olet näiden tietämättömien ihmisten mielestä tekopyhä syömishäiriöinen. Bullshittiä sanon minä. Sä vaan kerrot rehellisesti ja kaunistelematta ottaneesi viiniä ja vetäneesi herkkuja ja sehän susta tekeekin sen aidon ihanan tyypin. Jatka just tollasena ku oot! <3

 6. En ihan vieläkään ymmärrä, miksi ahmiminen ja vatsakipu olisi jotenkin sellainen tavoiteltava olotila, tai kivaa. Toki se on jokaisen oma asia, ja jokaisen päätettävissä, mitä nauttii, karkkia, alkoholia, ruokaa jne. Fitness kilpailuihin valmistauduttaessa dieetataan kehosta rasvat pois eikä silloin varmaankaan sokeria tai alkoholia voi nauttia ollenkaan. Tavallinen kuntoilija varmasti nauttii silloin tällöin sekä sokeria että alkoholia, ainakin useimmat meistä. Mutta tavallisena kuntoilijana minulla ei milloinkaan ole tarvetta ahmia niin, että siitä tulee paha olo. Etsisin apua, jos näin olisi. Parempi kohtuus kaikessa. JMinulle ei ainakaan yksikään pt tai ravitsemusterapeutti ole sanonut, että pitäisi ahmia karkkia tai syodä kilo jäätelöä, vaan on korostettu kohtuutta. Joten miksi tekisin niin, jollei se ole edes kivaa. Tankkauspäivien konseptin minäkin olen toki kuullut eli syödään paljon hiilihydraattia.

  Mutta korostaisin, aivan jokaisen oma asia, mitä tekee, pääasia, ettei siitä tule jotain pysyviä terveyshaittoja. Kukin tyylillään ja kilpailijan tyyli voi olla erilainen kuin tavallisen kuntoilijan.

 7. Heippa Krista ja kiitos ihanasta blogista!

  Mä ajattelin että kun sä olet matkustellut ollessasi ruokavalillo, niin oisko jotain hyviä vinkkejä mitä syödä reissussa?

  Olen puoli vuotta syönyt ruokavalion mukaan ja kunto on hyvä – tammikuussa ois edessä oma häämatka ja pelkään että miten kroppa reagoi koko hommaan kun tarttis poiketa ruokavaliosta. 🙁 Entä mitä kannattaa itselle pakata mukaan, kaurahiutaleita, heraa…?

  Kiitos jos vastaat, ihanaa syksyä <3

  • <3 Kiitos!

   Reissussa voi aina syödä salaatteja ja hedelmiä! niitä löytyy joka ravintolasta. Olen myös monesti tilannut kanan kanana siis ilman kastikkeita ja muita majoneeseja ja riisiä. Kyllä se terveellisesti reissaminen onnistuu 🙂 Kisadieetillä kannan toki aina vaakaa mukana ja meillä on ollut huoneistohotelli 🙂 aina on omat puurot ja protskut ollut mukana muut saat varmasti ostettua paikanpäältä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta