Onko darra?

Eilen oli Töölö gymin pikkujoulut. Ihan huikeeta porukkaa salillamme käy ja riemulla ei ollut eilenkään rajoja. Päätin itsekkin vaihtaa vapaalle ja ei montaa viinilasillista tarvittu kun tämän neidin hupussa heilui. Onnekseni salilla oli suhteellisen rajua boolia tarjolla, joten taisi moni muukin heilua samassa tahdissa.

image

Aamulla heräsin aivan kauheaan päänsärkyyn ja tajusin etten juonnut ollenkaan vettä illan aikana, VIRHE! No burana naamaan ja takaisin nukkumaan. Kolmen aikaa kun heräsin olin aivan uudesti syntynyt! Tietoisesti en halunnut eilen vetää ”perseitä”, koska edellisessä blogissani mainitsin tästä ”marraskuun masennuksesta” ja se yhdistettynä kauheaan krapulaan ja tärinään ei ainakaan mieltäni kohenna.

image
Snäppi: kristaseuna 😉

Herättyäni laitoin lenkkarit jalkaan ja lähdin juoksemaan tuonne vesisateeseen. En ole varmaan koskaan nauttinut näin paljon läpimärkänä juoksemisesta kuin äsken! Kroppa tuntui todella levänneeltä ja rennolta vaikka eilen olimme ihan tappiin asti. Ehkä tuo läpi yön tanssiminen madalsi stressitasojani <3

image

Nyt vuokraamaan leffaa ja herkkuja masuun <3 Ihanaa sateista Sunnuntaita kaikille!

 

kristaseuna

7 vastausta artikkeliin “Onko darra?”

 1. Mitä herkkuja syöt? Karkkia sipsiä tms?
  Ite söin eilen pitkästä aikaa karkkia ja tänään vatsa on ollut sairaaaaan kipee, salillakaan meinannut pystyy tekee mitään ku vatsa oli niin kipeä. Pakko johtua niistä karkeista ;/

 2. Ei koskaan krapulaan buranaa eikä treeniä.
  Mutta hienoa että säkin osaat joskus vaihtaa vapaalle,se on hyväksi!

  • Miksei krapulaan buranaa? Urheilun välttämisen ymmärrän kyllä, mutta ettei särkylääkettä saisi ottaa jos päätä jomottaa?

  • Nyt on mennyt jollain kyllä buranat ja panadolit sekasin eli ihan puutaheinää puhuu.

 3. Apua, miksi lähdet lenkille krapulassa? Jos on juonut enemmän kuin pari, niin ei tosiaan oo järkevää treenata. Outoa jos ei ”ammattilainen” tiedä tätä

 4. Minäkin ihmettelen tätä darrajuoksentelua, mulla on kyllä ehdoton EI, jos on ottanut alkoholia, sillä sydänhän siinä on vaarassa! Varsinkin, jos on ruokavaliota kiristelvä fitnesstyyppi… Ihan kuin se ei jo söisi ja stressaisi kroppaa tarpeeksi pitkän ajan kuluessa. Tätä en kyllä pidä hyvänä esimerkkinä, anteeksi vain. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta