Seuraavat kisat

Reilu kolme viikkoa on nyt kisoista ja alkaa kisakupla olemaan tiessään. Vielä päivittäin olen törmäillyt ihmisiin keitä en ole kisojen jälkeen nähnyt ja joudun kertomaan miten meni noin omasta mielestä yms. Henkilökohtaisesti olen jo nämä ajatukset unohtanut ja alkanut elämään ”normaalia” elämää.

image

Monet kilpailijat asettavat heti uuden kisatavoitteen ja hyvähän se on, tietää ainakin mitä kohti on menossa. Kyllä mekin olemme jo seuraavat kisat laitettu kalenteriin, jotka ovat ensi syksyn Sm-kisat. Kuitenkin olen sen verran hetkessä elävä tyyppi, että tuo tuntuu todella kaukaiselta enkä anna niille energiaa tässä kohtaa elämääni. Ehkä puolen vuoden dieetistä jäi hetkellinen ”dieettidarra”. Hurjaa ajatella kuinka parilla tutullani alkaa näillä näppäimillä kisadieetti kohti kevään kisoja! Nautin niin puuroistani ja durasel minästäni etten ole niistä valmis hetkeen taas luopumaan. Tarkoitushan olisi, että kunto pysyy todella siistinä ja tulevat kisakauteni eivät kestäisi kuin puolet edellisestä 😉

Se asia mille annan energiani on itseni kehittäminen! Energiatasot ovat huipussaan ja viimeiset kaksi viikkoa olen saannut vedettyä todella kovia treenejä. Tykkään myös asettaa itselleni välitavoitteita ja suurin niistä on jäätävä takapuoli 😀 Otan nyt kaiken irti tästä kehityskaudesta, jotta saisin kunnon latinapyllyn!

Mitkä ovat sinun tavoitteet?

 

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “Seuraavat kisat”

  1. Susta on tullut ihan mun ykkös motivaattori, äsken salilla pistin menemään niin hitosti ja oli huikee jalkareeni! Kiitos sulle!! 😀 ja susta on myös tullut mun ehdoton ykkösbloggari kertaheitolla:)

  2. Pari vuotta vaan kunnollista treeniä ennen kuin lavoille uudestaan, siinä vajaassa vuodessa ei saada ihmeitä aikaiseksi. Ei sinne lavalle kannata aina mennä taistelemaan niistä jämä sijoista jos kunto ei ole kohdillaan. Tsemppiä.

  3. Oot kyllä niiiin supermotivoiva ja huikea mimmi!! Vaikutat myös ainakin blogisi perusteella tosi vilpittömältä ja ihanalta ihmiseltä.

    Kaikkea hyvää sulle Krista <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta