Makeover

MUODONMUUTOS on vihdoin tehty! Onhan tätä jo viime vuodesta saakka mietitty ja nyt anopin kanssa päätettiin tehdä tästä blondista vähän tummempi!

Oma karvapehkoni on periytynyt tummilta ja tulisilta vanhemmiltani. Viimeiset kuusi vuotta olen niitä kolmen viikon välein värjännyt taistelutahto silmissäni vaaleiksi. Voitte siis kuvitella miten rankkaa hiuksillani on ollut 😉 No ei ole enää, koska nyt olen puoliksi vaalea ja puoliksi tumma, joten tyvi saa rauhassa kasvaa.

Kiitos Salonpiita <3
Kiitos Salonpiita <3

Tänään myös marssin Sokokselle ja ostin puolet puuttuvista meikeistäni, jotta voisin opetella itseni ehostusta. Kassalla ollessani tajusin minkä takia olen pitkittänyt tätä 25v, 100€:lla saa pari hassua sivellintä, luomivärin, yhden valkoisen rajauskynän, irtoripsiä ja huulirasvan. En ihan vielä uskaltanut lähteä huulipunien ihmeelliseen maailmaan, joten aloitan värjäävästä huulirasvasta 😉image

Pientä flunssan poikasta on ilmassa, joten pidän huomenna totaali levon treeneistäni, kouluun on mentävä ellei yön aikana nouse kuume.

image

Mitäs olet mieltä uudesta lookistani?

kristaseuna

17 vastausta artikkeliin “Makeover”

    • Kiitos! 🙂 viime keväänä ostin spirit storesta 🙂

  1. Todella hyvä muodonmuutos! 🙂 ehdottomasti freessimän ja terveemmänän näköinen tukka! Ps. Jatkaa samaa rataa, oot ihanan jalatmaassa oleva tyyppi, postauksia mukava lukea :)!👍

  2. Onpa tosi kiva! 🙂 Osaatko sanoo, et millä tekniikalla/miten toi on värjätty?

  3. Super kiva tukka, tosi freshin näkönen !! 🙂 ja super kivaa luettavaa sun postaukset <3 oot huippu!

  4. Laitoin sulle sähköpostia alkuviikosta, koskien etävalmennusta, haluaisin vain varmistaa onko se tullut perille, koska sähköpostini on vähän sekoillut välillä 🙁 ei ole vastaamisessa kiire, en sitä tarkoita, vaikka helposti sellainen kuva tästä voisi tulla:D varmistan vain:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta