Kisakunto vs. Nyt

Kisoista on nyt 3 viikkoa! Taas kerran pakko todeta kuinka nopeasti aika kiitää. Muistatteko kun ”panikoin” tulevasta offi-kunnosta ja toivoin sen pysyvän siistinä. Pelko pullahtamisesta kolkutti takaraivossani!

2pv ennen SM-kisoja ja tänään
2pv ennen SM-kisoja ja tänään. 

Haluan kertoa teille nyt missä mennään. Kuntokuvia laitan siis viikottain valmentajille, koska valitettavasti arjen kiireiltä en kerkeä Tampereella käymään ennen FitFarmin pikkujouluja. Pakkohan se on sanoa, että kuntokuvien lähettäminen ei ole enää niin siistiä, koska suunta on toiseen suuntaan 😉

image

Ruokaa lisättiin viime viikolla paljon ja vähän jännitti miten kroppani reakoi noin suuriin hiilarimääriin pitkästä aikaa ja ilokseni voin kertoa, että todella hyvin! Tänä aamuna laitoin taas kuntokuvat ja palaute oli: näin se pitää mennä ruokaa on ja kunto pysyy siistinä, ens viikolla lisää sapustaa ja hemmetin hyvälle näyttää! Voin kertoa, että päiväni alkoi SUPER hyvin!! image

Paino on 50,5 eli 500g noussut, uskon sen johtuvan kovista treeneistäni, eikä sunnuntain herkuttelusta ;). Oma tavoitteeni on hankkia jäätävä takapuoli! Motivaatiokuvia kehiin ja salille nöyryyttämään rautaa! Kehityskausi on nyt kuumimmillaan! Let’s ROCK!

 

kristaseuna

5 vastausta artikkeliin “Kisakunto vs. Nyt”

  1. No on kyllä siisti kunto, kiva että homma sujuu! Eihän sulla on mitään hätää pelätä mitään ”pullahtamista” kun noin hyvin näyttää menevän 🙂 Jännästi se kroppa vaan kestää aika paljon! Oon huomannu ite että vaikka oonkin lisännyt hiilaria ihan reippaasti niin peilikuva pysyy miellyttävänä ja rauta nousee entistä paremmin 😉

  2. Sulla on niin upee kroppa etten kestä, tekisin mitä vaan jos tietäisin että saisin itsekin tommosen!!

    Damn!!

    • Voi kiitos <3 Kaikki on mahdollista kun tarpeeksi haluaa 😉 minäkin olen aloittanut ns. nollasta!

  3. Oletko silloin joskus ollut enemmänkin laiha vai onko sulla ollut ylimääräistä?:) kuinka kauan olet käynyt Salilla tavoitteellisesti ja syönyt myös?:)

    • Olen ollut sopusuhtainen aina 🙂 Salilla olen käynnyt 8 vuotta, mutta ruokavalio on ollut vasta 4 vuotta käytössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta