Ikuinen epäonnistuja?

En ole, eikä ole meistä kukaan! Uskon vahvasti siihen, kun tarpeeksi tekee töitä unelmiensa eteen ne alkavat toteutumaan!

Tänään aamulla sain rakkaalta ystävältäni Susannalta viestiä: ”Wowww muru. Sun blogi on top 30 blogien joukossa!! Onnea! <3 Oon niin ylpeä susta!” Tämä todistaa sen, että unelmat toteutuvat kun itse uskoo niihin ja tekee määrätietoisesti töitä niiden eteen.

Kun blogini aukesi oli minulla tavoite päästä top 30:een, mutta en todella kuvitellut sen tapahtuvan näin nopeasti! Haluan kiittää Susannaa, koska ilman hänen rohkaisuaan en tässä kirjottelisi <3

Ja te lukijat olette mahdollistaneet tämän, kiitos kun jaksatte lukea välillä ihan höpö höpö juttujakin!

Kuva: Petri Mast
Kuva: Petri Mast

Asiasta kukkaruukkuun, minulla on uusi treeniohjelma, joka on luokkaa HC! Nyt laitetaan mimmi koville ja treenaamme isoilla painoilla lyhyitä toistoja.Lihastalkoot ovat alkaneet ja haemme maximaalista kehitystä tämän tytön takakonttiin. En muista millon viimeksi olisin laittanut näin paljon malmia tankoon kun tänään!

Aivan loistava fiilis energiatasojen noustessa viikko viikolta! Aamuaerobiset ovat minulle henkireikä ja onneksi saan vielä tehdä niitä neljästi viikossa. Niiden aikana saan päiväni suunniteltua ja ajatukset kasaan. Niinä aamuina kun lähden suoraan töihin saattaa paita olla väärinpäin ja toissapäivänä laitoin pipon sijaan Jonin lippiksen päähäni, jonka huomasin vasta bussipysäkillä 😀

Haluan toteuttaa mahdollisimman paljon toivepostauksia, joten nyt saa toivoa! Pakarapostaus is coming 😉

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “Ikuinen epäonnistuja?”

  1. Olen mies lukija kaukaa maaseudulta, on kiva katsastaa hyvän näköisen naisen kuvia ja juttuja kun täällä ei sellaisesta tiedä.

  2. Oot kyllä niin kaunis että top 30 pysyt vaikka pelkkiä kuvia lisäilisit! ;P Postaustoiveena mulla olisi ”Mitä treenivaatteita kaapistani löytyy” tyylinen treenivaatekartoitus. Sulla on aina niin makeen näkösiä vaatteita!

    • Voi ei kiitos!!! <3 laitetaan vaatepostaus tulemaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta