5 asiaa joita et tiennyt minusta

Ajattelin kertoa pikkasen, mitä kuoren sisältä löytyy. Näitä asioita et tiennyt minusta, mutta nyt tiedät 😉

 1. En pysty pitämään jalkojani vapaasti ”ilmassa” eli istuessani on jalkojeni ostuttava lattiaan. Olen yrittänyt ns. siedättää itseäni tästä pois, mutta tuloksetta.
 2. Olen todella kovaääninen. Pikkukoululaisena luokassa supistellessamme aina minä sain syytökset opettajilta niskaani, koska ääneni oli kuuluvin vaikka ”kuiskasin”. Vieläkin porukan nauraessa minun nauruni kuuluu ylitse muiden. Perinnöllistä. Viime sunnuntaina Seunojen perhe kokoontui ruokapöytään ja Joni sanoikin meidän olevan italialaisia kun MAMMIA MIA kaikki kertoo päällekkäin tarinoitaan <3
 3. Olemme katsoneet liikaa Criminal Mindsia telkkarista, koska en uskalla enää kuunnella musiikkia tehdessäni aamuaerobista 😀
 4. Minua EI SAA pelästyttää. Tavatessamme Jonin kanssa hän ei tietenkään tiennyt asiasta, kunnes pariin otteeseen itkin niin vuolaasti, että pelästyi varmaan itse enemmän sitä 😀
 5. Rakastan herkkuja! Voisin elää sipsillä, berliininmunkeilla, banaanilastuilla ja hampurilaisilla, JOS niistä tulisi energinen olo (eikä hiilari darra) ja kuntoni pysyisi tällaisena. Näin se ei vaan mene, mutta RAKASTAN myös riisikakkujani, puuroani ja jauhenlihaani 😉 Vapaasyöntipäivänä offilla helposti menee kaksi Hesburgerin mega-ateriaa plus noi edellä mainitut. Joni syö paljon, mutta on myös myöntänyt, että minä syön tarvittaessa enemmän!

image

Tässä hiukan totuuksia, näitä on miljoonasti lisää jos teitä kiinnostaa kuulla voisin kirjoittaa pidemmän postauksen aiheesta 😉

Paljon on tullut kyselyitä valmennuksien suhteen. Vielä on tilaa parille fyysiselle valmennettavalle ja etävalmennuksiin! Teen räätälöidyt harjoitusohjelmat juuri sinulle halujesi mukaan, ota yhteyttä [email protected]

<3K

kristaseuna

14 vastausta artikkeliin “5 asiaa joita et tiennyt minusta”

 1. Haha muakaan EI saa pelästyttää!!:D tosi kiva postaus, ihanan monipuolisia juttuja! Oot upea<3

 2. Kiva postaus! 🙂
  On kyllä kätevää, että sulla on lukijoina ihmisiä jotka oikolukee sun tekstit ja huomauttaa heti jos on pienikin virhe ;D Hahah!
  Oon ite aika kielioppinatsi, mutta ymmärrän myös sen että kaikki muut ei oo. Toisia ei vaan kiinnosta, ja toiset eivät yksinkertaisesti huomaa kirjoitusvirheitään (lukihäiriö tms.) Sulla on ihanan positiivinen blogi, ja sun kroppa on ihan huippu! 🙂 Ihanaa syksyä<3

  • Kiitos! <3 joo toi on kyllä kätevää 😉 vaikka tavutin tämänkin tekstin läpi monesti löytyi ja tulee varmasti jatkossakin löytymään virheitä 😉 ihanaa syksyä sinnekkin!!

 3. Olisko sulla vinkkejä miten pysyä herkkujen luota poissa? Mun motivaatio kestää aina liian vähän ja sitten kun on taas parempi olo js nesteitä lähtenyt niin alan herkuttelemaan ja sitten taas on ihan hirveä pallo-olo 🙁 ärsyttävää koska haluaisin noin viisi kiloa pois, mutta ei…

  • Vinkki on se, että päätä kerran viikossa antaa itsellesi jokin vapaus ja loppu viikon pidät itsesi tiukkana! Se yksi päivä riittää 🙂

 4. kokeile olla jonkin aikaa ilman maitotuotteita ja hiilihydraatteja ja jauhoja, miten neste kertyy ja pallo-olottaa

 5. Hauska postaus ja erityisesti toi jalkajuttu huvitti – olen nimittäin just päinvastainen, mulla taas pitäs olla aina jalat irti lattiasta – En tiedä kuvitteleeko alitajuntani syövereissään lattian kuhisevan piraijoita tai jotain muuta, mutta mielelläni pitäisi jalat tuoliin tuettuna tai allani jos vaan mahdollista 😀

  • Voi kiitos <3 hauska kuulla, että sulla on just toistepäin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta