Kun odotat jotain ja kaikki menee pieleen

En muista edes aikaa milloin olisin ollut näin rentoutunut ja stressitön! Loppu dieetistäni Joni sai ylennyksen ja astui kirjaimellisesti työpäällikön saappaisiin <3 Tätä emme ”kerenneet” juhlistamaan ja se oli jäännyt kalvamaan mieltäni.

Varasin meille huoneen Långviikista. Lauantai aamupäivästä hyppäsin rattiin ja Joni sopivasti nukahti, joten yllätys onnistui!

<3
<3
Pikku jumpat ennen kylpemistä.
Pikku jumpat ennen kylpemistä. Vaatteet: BodyAction paita: Superhot, Housut: Vestem

image

image

imageimageimage

Kylpylä oli kyllä ihana, meidän lemppari oli kylmä-kuuma kahlausallas ja infrapunasauna!

Sitten asiaan, jota itse olin odottanut kovasti tältä reissulta ja valitettavasti jouduin pettymään, yleensä en lähde helposti valittamaan, mutta nyt on pakko avautua!

Olin varannut meille pöydän hotellin ravintolasta.

 1. Tilasimme valkkarit meille tuotiin kuohuviinit.
 2. Hienojen ravintoloiden annokset tiedettävästi ovat todella pieniä ja Joni päätti tilata itselleen 1,3 kg härän lankkupihvin, joka oli tarkoitettu 2-4 henkilölle. Tarjoilija ”en suosittele sinua tilaamaan vaan itsellesi tätä’. Eiköhän se ensinnäkin mene niin, että olisimme voinneet tilata vaikka viisi tälläistä ja jättää syömättä halutessamme.
 3. Itselleni tilasin kuhaa ja perunaa ILMAN kermakastikkeita! Tarjoilija ”miksi haluat syödä noin, eihän se ole hyvää”. Sattumoisin minulla on syntyessäni todettu vakava maitoallergia ja minusta se on HYVÄÄ!
 4. Ruokaa odotimme 1h20min, jonka jälkeen Joni sai härkänsä ja mä sain kuhan kermaperunoilla.. Oli pakko kommentoida tarjoilijalle, että mehän taisteltiin siitä, että haluan perunan perunana ja kuhan kuhana!
 5. Tarjoilija tarjosi kahvit hyvitykseksi. J: ”saa laittaa pikkasen maitoo EI sokeria” Tarjoilija tuo kahvin ”siinä on pikkasen maitoo ja pikkasen sokeria”. Sekin meni oikein hyvin! No lasku oli reilu 120€ ja palvelu p*rseestä!

 

Isot lihakset tarvii ison annoksen <3
Isot lihakset tarvii ison annoksen <3

Saimme ainakin hyvät naurut! Sanoinkin vielä, että aamupala korvaa varmasti tämän kaiken. Odotin tosiaan aamupalaa kun kuuta nousevaa, koska kerrankin luvan kanssa saisin syödä leivonnaisia ja leipää urakalla..

Kävin tekemässä aamuaerobisen, jotta nälkäni vaan kasvaisi ja sitten mentiin!

image

Okei leipää on nyt otan sitä ja maistelen joka sorttia! ”Olisko teilla kasvisrasvaa, kun tossa on vaan voita ja munavoita?”  ”Valitettavasti ei ole, mutta oliiviöljyä löytyy” öööö.. No otan sitten puuroa se on perusvarma. No siihen oli laitettu niin paljon suolaa, että meinas silmät irrota päästä. Päätin keskittyä herkkuosastoon! Missäs täällä on ne leivonnaiset!?!? YKSI aino täytekakku, jota en tietenkään maitoallergiani takia saa syödä!!! Itku ei ollut kaukana, puoli vuotta olen odottanut hotelliaamupalaa ja valitsin hotellinkin siinä uskossa, että Långviikista kyllä saa kunnon herkkuja.

Onneks oli omat puurot mukana!
Onneks oli omat puurot mukana!

Harvoin valitan mistään, mutta nämä asiat menivät syvälle tunteisiin. Kyllä me muuten rentouduimme ja seura ainakin oli parasta! Saatiin me yhdet sakotkin kotimatkalla, joten naurua riitti. Onneksi tolla mun paremmalla puoliskolla on maailman paras huumorintaju, joten näille vaan nauretaan <3

kristaseuna

15 vastausta artikkeliin “Kun odotat jotain ja kaikki menee pieleen”

 1. Toi on niin inhottavaa kun menee asiat just niin kun ei pitäis, varsinkin kun on odottanut jotain! Onneksi niistä selvitään huumorilla ja kaikkea sattuu, mutta silti!

  • Jep menee niin tunteisiin, kun odottanut että saa leipää ja pullaa, munkkia, piirakoita ja tulos on tämä 😀

 2. Huh huh mitä käytöstä ja palvelua! Olen aina pitänyt sitä paikkaa todella tasokkaana.. Kai te edes laitoitte suoraa palautetta heille?

  • Sanoin kun kirjauduttiin ulos respaan ja he antoivat keittiöpäällikön spostin, laitoin hänelle viestiä !! 😉

  • Hei vastasivat ja asia on käsitelty ravintolahenkilökunnan kanssa perinpohjaisesti! Lähettävät lahjakortin ja toivovat, että menemme pian uudestaan, usklataako mennä enää? 😀

 3. Paikkahan on venäläisten jolla he merkkaavat Porkkalan kuulumista venäjälle.

 4. No huhhuh… Oon aina ollu siinä käsityksessä, että kyseinen mesta olisi tooooodella tasokas… Niin se vaan vaikutelma voi pettää :/ Kiitos kun jaoit kokemuksenne! 🙂

  • 🙂 Jep mullakin oli se käsitys, muutenhan hotelli oli todella upea!

 5. Mulla olis taas postausideoita vaikka on tosi kivaa kun kirjottelet usein:)

  -jotain videopostausta
  -sun suosikki pakaraliikkeet
  – ruokavinkkejä esim miten maustat ruokasi jne syötkö vaikka usein salaatteja vai lämpimiä vihanneksia jne 🙂

  • Kiitos ehdotuksista laitan korvan taakse! Pakaraliikeitä voisin tällä viikolla kuvailla ja tehdä postauksen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta