Amatööri

Ihanaa lauantaita kaikille! Eilinen postaukseni sai aikaan sen, että moni oli huolestunut vähäisistä yöunistani ja nyt voin kertoa iloisen uutisen, nukuin viime yönä 10h ja akut ovat taas ladattu!

Umppu on paras kisalookin luoja <3
Umppu on paras kisalookin luoja <3

Tällä viikolla tuli postausehdotus miten minä meikkaan ja voisinko jopa tehdä videon aiheesta, kiitos siitä! Nyt aijonkin paneutua tähän aiheeseen. Minut tuntevat ihmiset nauravat tätä lukiessaan ja miettivät mitähän se Krista meinaa tässä valehdella 😀 Totuus on se etten osaa/jaksa arkena laittaa naamani kuin BB voidetta ja iltaisin kosteusvoidetta.

Mistäs tässä siis lähtisi liikenteeseen. Laitan itse itselleni ripsienpidennykset, olen laittanut niitä jo 5 vuotta. Ripset edesauttavat minua laiskistumaan meikkaamisen suhteen. Viime viikonloppuna lähtiessämme Karlan kanssa ulos hän halusi laittaa minulle hiukset ja olin jo viikon pyytänyt, että opettaisi samalla vähän meikkaamisen alkeita. Onhan hän parturi/kampaaja ja käynnyt meikkaus/maskeeraus koulun. Karla teki itse itselleen kisalookinkin, joka oli ihan täydellinen! <3 Nyt jo hiukan oppineena pitäisi keretä hakemaan Stockmannilta kunnon meikkivoide, peitevoide, rajauskyniä, puuteria, luomiväriä ja kaiken maailman pensseleitä ja siveltimiä!

Kiitos Karla! <3
Kiitos Karla! <3

Pari hauskaa esimerkkiä tuli mieleeni. Kauniina kesäisenä iltana olimme salilla ja minulla oli aurinkopuuteria ja rajaukset silmissäni, kun törmäsin Lindaan ”wau oot ihan erinäköinen tosi freessinä” <3 Toinen tapaus, olin Sokoksella kisaviikolla pyörimässä alakerran meikkiosastolla, kun Jutta Gustafsberg soitti:  J:”onko paha paikka” K:” ei ollenkaan oon just etsimässä itselleni kisoihin huulikiiltoa kun en omista” 😀

Jutta <3
Jutta <3

Viihdyn ilman meikkiä arjessa, mutta tiukanpaikan tullen laitan aurinkopuuteria ja alaripsiin ripsiväriä 😉 Hieron naamaani muutenkin päivittäin niin monta kertaa, että meikit olisivat kämmenissäni ei naamassani. Lupaan tehdä uuden postauksen aiheesta, kun saan kaikki härvelit hankittua ja vähän harjoiteltua 😉

Ihanaa viikonloppua, me lähdemme nyt yllärimatkalle! <3

 

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “Amatööri”

    • Mua kiinnostaa sama. Ei noi ripsiteknikotkaan laita itse itselleen vaan joku kaveri, joten kerro toki! Erittäin kiinnostunut olen millä kikalla se oikein tapahtuu 🙂

  1. Ripsitupsujen ja yksittäistenkin ripsikuitujen kiinnittäminen itselle onnistuu. Toki se vaatii alussa aikaa ja tarkkuutta, ettei ripsiliimaa mene silmiin. Sekä löytää hyvä pitävä liima, mikä ei kuitenkaan allergisoi. En ole itse itselleni laittanut. Mutta kaveri laittaa aina itselleen ja en koskaan muista että hällä ei ole liikkeessä laitettuja ripsipidennyksiä :). Näyttävät niin siisteiltä ja aidoilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta