Vain yksi elämä

Meillä on vain yksi elämä. Olen viime aikoina paljon miettinyt oman pienen elämäni tarkoitusta. Mitä kohti olen menossa ja mitä olen jo saavuttanut.

On yksi elämä, jonka aikana pitäisi keretä toteuttamaan kaikki unelmat ja elää omaa unelmaansa. Mitä jos ei pystykkään saavuttamaan niitä unelmia? Tiedostan ettei kaikki unelmat välttämättä toteudu, mutta kannattaako siitä katkeroitua tai lannistua? Ei. Uusi päivä tuo aina toivoa!

image

Olen miettinyt myös mitkä tällä hetkellä ovat merkittäviä asioita elämässäni ja mistä olen kiitollinen. Läheisieni terveys ja hyvinvointi on aina ollut tärkeä asia minulle, koska se ei ole itsestäänselvyys.

Olen onnellinen huomatessani, että olen pystynyt rakentamaan itselleni juuri sellaisen arjen, jossa minun on hyvä ja turvallista elää. Mikään päivä ei ole samanlainen ja jokaisessa päivässä on omat kiemuransa. Arjen jatkuva kiire takaa sen, että viikot, kuukaudet ja jopa vuodet kuluvat äärettömän nopeasti. Ensi viikonloppun olemme Jonin kanssa pyhittäneet pysähtymiseen. Kreikan reissun jälkeen meillä ei ole yhtäkään viikonloppua ollut aikaa vain olla möllöttää. Nyt alkaa mieli ja keho huutamaan lepoa ja sitä on luvassa <3

image

Elämässä tulee ylä- ja alamäkiä, mutta ne tekevät elämästämme elämisen arvoista! Ikinä ei voi tietää mitä seuraava päivä tuo tullessaan. Meillä on vain yksi elämä joten nautitaan jokaisesta kiemurasta ja kuljetaan kohti unelmiamme!

 

 

 

 

kristaseuna

9 vastausta artikkeliin “Vain yksi elämä”

  1. Onko elämä elämisen arvoista ja onnellista kun tavoittelee omaa (seuraavaa) unelmaa? Toisinsanoen onko omat unelmat elämän tarkoitus ja onni, muista viis? Hyviä vointeja sinulle ja läheisillesi, pitäkää toisistanne huolta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta