Kisakauden päätösbileet!

Lauantai oli kyllä kaikin puolin täydellinen! Aamusta lenkille ja miljoonaa kouluun. Siellä vedettiin kahden tunnin treenit.

image

Karlan kanssa olimme jo neljä viikkoa sitten sopineet, että 17.10.2015 on tyttöjen ilta ja samalla kisakauden päätös. Vielä kaksi viikkoa sitten uhoimme, että muulla illan ohjelmalla ei ole väliä kuhan menemme Morrisoniin vetämään hampparit. Päädyimme kuitenkin salaatille Santa feehen, ai että kana-avocaado oli herkkua!

image

Kyllä joimme viiniä ja joimme sitä hyvällä omatunnolla! 😉 Kävimme Tavastialla kuuntelemassa Koirien vikan biisin ”vihaan tätä mutherfucking darraa” 😀 Mentiin aika leveellä koko lauantai, mutta oli myös yks parhaimpia iltoja mitä olen koskaan viettänyt! Naurua, crazy bailausta ja tunteiden purkausta!

Puol vuotta kisadieettiä yhdessä <3 kiitos Karla!
Puol vuotta kisadieettiä yhdessä <3 kiitos Karla!

Eilen tosiaan ei ollut kauheen hyvä olo, eikä ole edelleenkään. Ja tämä fiilis muistuttaa aina miksi elän terveellisesti ja kuinka paljon rakastan treenaamista! Ei muo tuolla showroomissa tulla usein näkemään, mutta kerran kun lähdetään niin sit kans mennään!

image

Nyt lähden salille hikoilemaat viimeisetkin viininrippeet pois kropastani!

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “Kisakauden päätösbileet!”

  1. *Päätösbileet *tyttöjen ilta ja pidemmälle en pystynyt lukemaan. Miksi ihmiset joilla ei ole kielioppi hallussa yrittää saada kirjoittamisesta ammattia itselleen?

    • Hohhh mitä ilkeilyä minnieltä! Päätösbileet kirjoitetaan päätösbileet ja tyttöjen ilta kirjoitetaan tyttöjen ilta. Krista ei mielestäni oo missään vaiheessaa sanonut yrittävänsä tehdä kirjoittamisesta ammattia, sen sijaan lukihäiriöstään on puhunut rohkeasti.

      Jatka Krista kirjoittelua, pienet kauneusvirheet tekstissä ei haittaa 🙂 Oot kultaisen oloinen rautamimmi! 🙂 Ihanaa syksyn jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta