7 viikkoa -7kg!

Olemme Jennan kanssa puolessa välissä Monstan elämäntapamuutos projektia. Olen todella ylpeä kuinka Jenna antaa itsestään 100% tälle projektille ja tunnollisesti noudattaa annettuja ohjeita, tulokset puhuvat puolestaan! Toki olisimme voinneet tässä 7 viikossa revittää ja tiputtaa vaikka -15kg, mutta kun paino tippuu ns. pikkuhiljaa on tulos pysyvä.

image

Pyysin Jennaa kirjoittamaan rehellisesti miltä tämä matka on tähän asti tuntunut:

”Puoliväli tätä projektia alkaa häämöttää ja fiilikset on edelleen korkealla. Tähän mennessä paino on tuosta 87kg:stä tippunut tasan 80kg:n.
Olin alusta asti ihan fiiliksissä, kun sain kuulla päässeeni mukaan tähän projektiin. Ei dieetti, vaan elämäntapamuutos. Ensimmäisen kerran kun Kristan kanssa näimme ja sain ruokavalion ja saliohjelman, ajattelin, että kuinkahan mä tästä kaikesta selviän. Ruuan punnitusta ja listalla oli paljon juttuja, joista en ikinä ollut kuullutkaan. 4x viikossa salia ja 4x viikossa aerobista. Siihen päälle töissä käynti, lapsi ja parisuhde. Mutta näin mä vaan oon selvinnyt!

Jennan ostokset BodyActionilta :)
Jennan ostokset BodyActionilta 🙂

En ole oikein koskaan ollut aamuihminen, mutta kun ittensä on aamuisin saanut sinne lenkille vedettyä, on tullut ihanan pirteä olo. Salitreeniin jäi heti koukkuun. Toisinaan mulla on haastavaa tehdä se lähtö, ihan sama oliko se lenkki tai sali, mutta kun sinne pääsee lähtemään niin tulee ihan tajuttoman hyvä olo ja siihen treeniin panostaa sata lasissa!
Säännöllinen syöminen ei ole tuottanut ongelmaa, vaikka sitäkin alkuun vähän pelkäsin, kun ennen tätä projektia oon syönyt ihan miten sattuu. Ei ole ollut nälkä ja oon ollut niin paljon pirteämpi säännöllisellä syömisellä ja liikunnalla! Valehtelisin, jos väittäisin ettei mielitekoja ole ollut. Kyllä mä himoitsen välillä mm. leipää, pullaa yms, mutta en niin paljon, että himo olisi saanut vallan ja olisin sen leivän tai pullan tai minkä vaan syönyt.

Hyvä Jenna!
Ensimmäinen treeni vs. Viikko sitten. Hyvä Jenna!

Itse tuloksia on vaikea huomata muuten kuin ottamalla kuvia ja vertailemalla niitä. Tulee onnistunut olo, kun ihmiset sanovat ääneen huomaavansa mun muutoksen.
Nyt jatketaan kovalla tsempillä loppuun asti! En tämän jälkeen varmasti aio palata siihen epäterveelliseen elämiseen takaisin”.

Nyt jatkamme samalla innolla Jouluun saakka ja katsotaan kuinka huimia tuloksia saadaan aikaan 🙂

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “7 viikkoa -7kg!”

  1. wau, mahtavaa! <3 Hyvä Jenna! Muutoskuva on huikea, ja näyttää että kiloja olisi tippunut enemmänkin. Go girl!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta