Täydellisten naisten pikkujoulut

Eilen tosiaan oli vuoden ensimmäiset pikkujoulut! Ihan hullua kuinka taas tämäkin vuosi on pian päätöksessään. Tämän vuoden aikana on tapahtunut huikeita juttuja olen saannut elämääni pari aivan mieletöntä ystävää joiden kanssa varmasti kuljemme loppuun asti yhdessä <3

image

Eiliseen palatakseni, tosiaan oli FitNetin pikkujoulut. Jussi ja Linda oli kyllä järjestänyt aivan viimesen päälle pirskeet, kiitos heille <3 Alkuun olimme Shanghai cowboyssa syömässä ja juomassa. Itse olin jo alunperin päättänyt syöväni kotona ennen lähtöä omat murkinani ja joisin vaan light colaa. Tämä varmasti jonkun mielestä voi olla ärsyttävää, koska se DIEETTI meni jo, MUTTA minulle henkilökohtaisesti on vaan todella tärkeää pysyä ohjeissa, jotta kunto pysyy siistinä ja sitä kautta henkinen hyvinvointini voi hyvin!

Söin silmilläni <3
Söin silmilläni <3
Niin kauniita naisia ja Jussi <3
Niin kauniita naisia ja Jussi <3

image image image image image

Oli alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Valehtelisin jos väittäisin etteikö olisi ollut vesikielellä! Mutta totesin itselleni, että elän vaihetta jolloin nälkä ei lähde syömällä 🙂

Sieltä kymmeneltä menimme yläkerrassa olevaan baariin, jossa pari loosia odotti ja pöydät täynnä viinejä ja skumppaa! En kauaa viipynyt, koska tänään aamulla aikaisin aamuairobinen ja nyt matkalla kouluun 🙂

Illalla Karlan kanssa tyttöjen ilta <3

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta