Tuleva Personal trainer

Koulussa ollaan! Helmikuun loppussa valmistun unelmieni ammattiin Faf Personal traineriksi! Sen jälkeen minulta saa apua painonpudotukseen tai kiinteytymiseen! Nyt loihdin jo treeniohjelmia ja valmennuksia salin puolella! Ota yhteyttä [email protected] niin laitetaan rasva itkemään 😉

Tämän aamun kunto :)
Tämän aamun kunto 🙂

Kolme vuotta suunnittelin tutkinnon hankkimista, mutta en uskaltanut ottaa härkää sarvista. Nykyään on monia yrityksiä joiden kautta saa pt tutkinnon itselleen. Dieetillä sitten päätin, kun tässä ei ole mitään muutakaan aktiviteettia aloitan tutkinnon NYT! Linda kannusti menemään ehdottomasti FAF:in kautta, jotta saan lisensöidyn tutkinnon ja päätös oli ehdottomasti oikea! <3

Loppu vuosi tulee olemaan hektinen, mutta siitä aijon suoriutua kunnialla, jonka jälkeen minulla on tutkinto taskussani!

image

Asiasta kukkaruukkuun kävin tänään ensimmäisen kerran vaa’alla kisojen jälkeen ja +1,5 kg näytti puntari. Jos miettii, että viikkotasolla paino nousisi noin paljon olisin jouluna aikamoinen joulukinkku, mutta painon nousu tasaantuu ajan kanssa. Nyt kroppa on kerännyt nestettä ja lihakset painetta, kun hiilaria on laitettu koneeseen.

Tänään on FitNetin pikkujoulut! Pakko päästä edes käymään niissä, vaikka en pysty pitkään olemaankaan. <3

Ihanaa viikonloppua kaikille!

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “Tuleva Personal trainer”

  1. Aivan loistava teksti taas. Aika varmasti voin jo nyt sanoa että tässä kirjoittelee sun tuleva asiakas. 🙂

    • <3 laita spostia kun siltä tuntuu niin laitetaan ohjelmat kuntoon 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta