Miten olen suhtautunut arkeen

Miltä elämä on maistunut, kun arki on alkanut rullaamaan. Onhan se myönnettävä, että 6 viikon kotona olon jälkeen aikamoinen kulttuuri shokkihan tiistai oli.

Töiden jälkeen koin itseni niin väsyneeksi, että sali jäi välistä. Sain muutekin ohjeet tälle viikolle, että oman fiiliksen mukaan kevyitä treenejä. Leffan vuokraus vei voiton!

Eilen jätin aamuairobisen välistä, koska halusin säästää energiaa illan treeniin. No miten ne treenit menivät omasta mielestä? Eihän ne kauheen hyvin menneet. Pumppailin pakaraa ja sain hyvän tuntuman, mutta voimat ovat hävinneet. Hiestä ei tietoakaan. Ei muutakun kotiin lepäämään!

image

Tänään kello pirisi taas 5.30 ja lenkkarit jalkaan ja hölkkäilemään. Positiivista on se, että osaan reitti on takaraivossa niin hyvin, että pystyin hölkätä vaan toinen silmä auki 🙂

Ruokavaliossa on pysytty 100% ja aijon pysyäkkin, toki joskus annan itselleni vapautta! Olen tehnyt kovan työn tämän kuntoni eteen, joten en halua parissa viikossa tuhota sitä. Painoa seuraillaan ja pikkuhiljaa se saa nousta, mutta 57kg on yläraja!

Odotan kovasti jo lauantaita, koska aijomme rakkaan ystäväni Karlan kanssa mennä syömään ravintolaan! Onko kellään vinkkejä missä olisi Helsingin parhaimmat salaatit? Sen jälkeen menemme Tavastialle tanssimaan!

Karla <3
Karla <3

Jaksan uskoa, että energiatasot nousevat pikkuhiljaa ja tänä vuonna en kokisi kaamosväsymystä ollenkaan!

 

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “Miten olen suhtautunut arkeen”

    • Jep täysin samaa mieltä! Siellä ennen työskennelleenä voin sanoa et on todella hyvä ja ei ole hinnalla pilattu. Saat itse valita monista monista vaihtoehdoista mitä haluat salaattisi täytteeksi.
      Suosittelen ehdottomasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta