Olenko luovuttanut

Rehellisesti haluan kertoa fiiliksistäni. Sunnuntaina, kun astuin ulos messukeskuksesta ja läheiseni olivat minua vastassa itkin niin kovaa, että koko parkkipaikka varmasti kuuli. Itkin surusta, että rakkaani olivat tulleet minua kannustamaan ja taas ”petin” heidät. Jälkeenpäin sen tajusin, etten ole pettänyt ketään, en itseäni, valmentajiani, ystäviäni tai perhettäni. Koska annoin itsestäni kaiken, kaikki meni muutenkin ihan nappiin ja nyt olen itseeni todella tyytyväinen!

Sijoitus selvisi tänään ja olin 7, yhden ainoan pisteen erolla ulkona finaalista! Kyllähän se kaivelee, mutta se yksi piste riittää!

image

Eilen illalla  Joni nosti kissan pöydälle, sanoi suorat sanat, että emme  tästäkään lannistu ja periksi ei anneta, ensi syksynä mennään taas. Ajattelin, voi herranjestas, miten olen saannut itseni noin ihanan miehen, joka jaksaa tätä dieettirumbaa ja kannustaa jatkamaan kohti unelmia! Onko minusta vielä nostaa itseni ajatukseen ”voittamaan lähdetään”? Aika kaukaiselta tuo ajatus vielä vaikuttaa.. Periksi en ole koskaan antanut enkä tule antamaan!

Periksi ei anneta! A
Periksi ei anneta!

Nyt kuitenkin haluan kehittää heikkouksiani ja parantaa vahvuuksiani! Haluan luoda myös uraa lajin parissa!

Eilen sain tietää, että läpäisin FAF Gym Instructor lisenssikokeet ja alan tehdä yksilöityjä treeniohjelmia juuri teille! Mahdollisuus myös yhteistreeneihin! Joten jos olet kiinnostunut laita mailia [email protected] niin kerron enemmän!

 

kristaseuna

10 vastausta artikkeliin “Olenko luovuttanut”

 1. Moi, bikinin arvosteluperusteistahan on tälläkin foorumilla taas väännetty kisoista saakka ja lopputulema taitaa olla se, että Suomessa kilpailijat arvostellaan enemmänkin missiperustein ja maailmalla kireyden ja lihasmassan perusteella. Mutta linjahan voi muuttua Suomessakin ihan milloin vain, joten kilpailijoilla tulee jatkossakin olemaan todella hankaluuksia päättää, että mihin suuntaan omaa kroppaa tulisi kehittää. Varmaan sulla ihan samat ajatukset omasta kehityksestä.

  Lisäksi Suomessa arvostellaan kokonaisuutta lihaksia enemmän. Voi olla pehmeässäkin kunnossa kunhan on tasapainoinen kroppa. Esimerkkinä tästä Teittisen voitto. Tästä tasapainosta mun on pakko sanoa sulle suoraan, että omasta mielestä noi sun silikonit vie koko huomion. Ne on vaan sun siroon kroppaan aivan liian isot ja erottuvat. En tiedä oletko kysellyt asiasta tuomareilta? Veikkaisin että tässä on yksi iso syy sun menestymättömyyteen (voiko noin sanoa, jos on sijalla 7 🙂 ).

 2. Täytyy tulla kommentoimaan, että olin katsomassa kisoja ja olit tosi hyvännäkönen. Vaikka kunto oli ehkä hieman vajaa tällä kertaa, sulla on todella kaunis fysiikka ja pistät positiivisesti silmään line upista joka kerta 🙂 jatka ihmeessä unelmien tavoittelua, ei tolla kropalla kannata luovuttaa!

  http://www.sonjakorpela.fitfashion.fi

  • 🙂 itse en koe, että kunto olisi jäännyt vajaaksi, line up oli vaan super kiree.

 3. Mun mielestä sulla on yks upeimmista kropista ja positiivisesti erottuva muista (esim. Vyötärö). Muista sun vahvuudet todellakin ja luota ’sun omaan juttuun’ eli miten upea olet. Mun mielestä sun boobsit ei ole liian suuret! 😀 monet mun mielestä näyttää sarjatuotannolta noissa kisoissa mut sun kropassa on erottuvuutta ja vuoden päästä varmasti vielä upeammalta! 😉 Malttia ja eikös se olekin just parasta kun on tavoitteita mitä saavuttaa ja joku kerta ne ylittää! Paljon tsemppiä talveen ja muista myös hölläillä ettet kuluta itseäs loppuun noin rankan dietin jälkeen! 😉 🙂

 4. Kyllä sulla oli mun mielestä yks parhaista fysiikoista… Oisin voinut lyödä pääni pantiksi että oot finaalissa. Päivittelin kaikkia body sivuja varmaan sata kertaa ja olin ihan varma että siellä oli tapahtunu virhe 😀 Mun piti oikeen tarkistaa monta kertaa että missä sarjassa sie kisasitkaan kun niissä finaalituloksissa ei ollu sun nimeä.
  Taisi tällä kertaa suomessa olla vähän eri linjat. Ketään kuitenkaan vähättelemättä sijotukset oli todella outoja….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta