Tästä se lähtee!

On ihana aamu tänään, herää jo! Nämä ajatukset tulivat mieleeni, kun kello pärähti 5.30 soimaan, lenkkarit jalkaan. Tein poikkeuksen sääntöön ja en mennyt perinteiselle kävelylenkille vaan talsin yläkerran verkkokellariin painamaan crostreinerillä menemään 😀 Kaikki vaihtelu virkistää!

image

Tänään se arki alkaa ja kiirettä piisaa. Jos en ajattelisi heti aamusta asioita positiivisesti olisi päiväni menetetty tapaus.

image

Eilen illalla juttelimme Karlan kanssa pitkään miten arki alkaa, joka toisaalta on helpoitus, mutta toisaalta monelle kova houkutus. Kerta kisakausi kuljettiin tiiviisti yhdessä, kuljemme myös tämän kisoista ulos tulemisenkin. Meillä on hyvät sotasuunnitelmat laitettu ja mimmit pysyvät irti sokerista ja rasvasta! <3

image

Se on kuulkaas sellanen homma, että tää mimmi lähtee nyt töihin! Sieltä sitten kotiin päikkäreille ja salille tuhisemaan. Btw, eilen salilla kuvasimme Petrin kanssa treenikuvia ja ulkona fiilistelykuvia tulevaan haastatteluuni. Kuvausten jälkeen aloin treenamaan koko kroppaa kevyesti ns. ”herättelin”, jonka aikana tajusin taas, tätä mä RAKASTAN, rakastan urheilla! Kisat ovat kirsikka kakun päällä, mutta tästä se hyvä fiilis tulee! <3

image

 

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta