Miten meni noin omasta mielestä?

Helvetin hyvin! Kyllä olen super tyytyväinen tähän suoritukseen. Oli lopullinen sijoitukseni sitten 7 tai 15 ei sillä ole merkitytä. Ainoa merkitys on sillä, että olen itse itseeni tyytväinen. Totuushan on se, että meidän sarja oli TODELLA KOVA, joka oli jo tiedossa.

normal_DSC_8004~7

Vein lavalle parhaimman Kristan tähän mennessä. Jyväskylän karsinnoista saimme hyvin kuorittua kuntoa paremmaksi. Styleni, jonka ihana Umppu loihti oli ihan täydellinen! Esiintyminen tuntui todella hyvältä, enkä jännittänyt lavalla vaan nautin koko sydämmestäni!

normal_DSC_8098~4

Olen nyt asiasta puhunut ystävieni kanssa ja valmennuksen. Se on helpottanut tätä sekavaa oloa, mutta kyllä mennään vielä aikamoista tunteiden  vuoristorataa. Nyt on tärkeä antaa aikaa itselleen ja kropalle palautua tästä puolen vuoden huumasta rauhassa. Vasta sen jälkeen mietietään mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Alan kurkkimaan ulos fitness-kuplasta ja menen heti ensi viikolla seinäkiipeilemää. 😀

image image image

Kiitos ihanista kommenteista kaikille. Arvostelulaji tämä on ja kestän arvostelun, kaikilla on omat suosikkinsa ja se tekee tästä lajista rikkaamman 🙂

Aamulla kävin normaalisti lenkillä ja söin aamupuuroni. Kohta lähden salille kuvauksiin ja vedän koko kropan reenin. 🙂 Illalla teemme Jonin kanssa ruokaa, sitä on odotettu ja sen sallin itselleni!

Ihanaa alkanutta viikkoa, huomenna minäkin palaan töiden pariin!

kristaseuna

14 vastausta artikkeliin “Miten meni noin omasta mielestä?”

 1. Oikea asenne Krista. Kaikilla on nimenomaan omat suosikkinsa. Kun katsoo tota keskimmäistä line up -kuvaa, mun mielestä oot selkeesti upein kokonaisuus. Aivan selkeesti kaunein x-malli, upeet jalat, olkapää ja VYÖTÄRÖ! Sekä kauniit kasvot. En tiedä mitä bikini fitness tuomarit nykyään arvostaa kun ei mee ainakaan omaan järkeen kaikki sijoitukset. Sullahan on just se ihanteellisin paketti . Tärkeintä että pidät omista vahvuuksista kiinni jatkossakin ja saat olla todella ylpeä minkä paketin omaat, oli sitten sijotus tosiaan vaikka kymmenes niin kuvat puhuu puolestaan. Tsemppiä jatkoon! <3

 2. Hyvä Krista! Loistava suoritus, johon voit olla tyytyväinen 🙂 Olit todella upean näköinen, sen mitä kuvista oon nähnyt!
  Tsemppiä jatkoon <3 oot ihana motivaattori!

 3. Toi sun asenne ♡ Ei voi muuta kun ihailla! Ja näytät kuvissa todella hyvältä 🙂

 4. Tosi kiva lookki, hiukset ja meikki ovat todella onnistuneet.
  Katselin noita kuvia ja suhteessa muihin saman sarjan kilpailijoihin sinulla vaikuttaisi olevan selvästi lyhyemmät jalat.
  Tuo luo ehkä sen vaikutelman, että jalkasi ovat jääneet rasvaisiksi vaikka eivät sitä oikeasti olisikaan.
  Voi olla, että et koskaan, millään työmäärällä tule saavuttamaan samanlaista kuntoa kuin ”paremman” ruumiinrakenteen omaavat kilpailijat. Mutta onneksi lavalla on tilaa kaikille 🙂

 5. Krista, olit säteilevä ja hävisit huonommille vain koska sinua ei tunneta tositv-ohjelmista. Katsomosta käsin katsoen olit ihan kärkikolmikko-ainesta!

 6. Juuri tuota jalkojen lyhyyttä lukuunottamatta sulla on mun mielestäni erittäin hyvä bikiniin sopiva vartalo, josta huomaa että selkeästi treenataan juurikin bikiniin, ei muihin lajeihin. Näissäkin kisoissa nähtiin kyllä myös mitaleilla lyhytjalkaisia ja vielä pitkällä keskivartalolla, että sm-tasolla sen saa vielä ilmeisesti anteeksi (pro-tasolla eri juttu…).

  Propsit myös poseerauksista. Ne ovat isolla osalla bikinkilpailijoista jostain syystä päin helvettiä ja hyvät fysiikat menee sitten pieleen siinä. Takaposessa polvet kääntyvät sulla sisään, jos rakenne sen mahdollistaa korjaisin sen, mutta muuten en kyllä kritiikkiä keksi 🙂

  Tämä nyt on täysin mielipideasia, mutta freesaisin meikkiä ja hiuksia. Hyvä kuitenkin, että olit itse tyytyväinen ja täällä stailiasi kehuttiinkin jo kommenteissa, joten niin ne mielipiteet vaan eriävät :D.

  Ja hyvä ettet katso pelkkää sijoitusta, sillä näissä bodibildinkilajeissa ne sijoitukset ei nyt vaan aina ole absoluuttisia totuuksia. Pro-tason leideillekkin käy joskus niin, että sijoitus sen kuin huononee seuraavissa kisoissa vaikka paketti paranisikin. Valitettavasti osa lajia.

  Mutta tsemppiä tulevaan! Sulla on asenne kohdillaan ja suhtaudut tähän lajiin oikeissa mittasuhteissa. Hyviä treenejä ja nauti nyt siitä seinäkiipeilystä ja muusta elämästä! 😀

 7. Moikka taas. 🙂
  Itse seurasin aktiivisesti kisoja kotisohvalta ja pakko myöntää että olin hieman pettynyt koska mun mielestä olit ihan mielettömässä kunnossa, todella upeana lavalla ja yksi mun suosikeista kenen puolesta jännäsin.
  Nyt kun olen tässä pari päivää (huom. Vasta pari hassua päivää) ollut itse elämäni ekaa kertaa dieettiä aloitellut voin vaan todeta että ihan mieletön hatunnosto sulle joka olet jaksanut monta kuukautta diettailla. Mulla meinaa jo nyt usko loppua uuden ruokavalion ja uuden, rankemman treeniohjelman suhteen. 😀
  Sun blogista ja kuvista päätellen aamulenkkeillään samoilla huudeilla, ehkä mä kehtaan nykästä hihasta jos joskus vastaan satut tulemaan ja kiittää miten mielettömästi sun asenne motivoi tällaista tavallistakin saliräpiköijää… 🙂

  Mukavaa kisojen jälkeistä arkea sulle! 🙂

  • Voi ihana kuulla!
   Kuule nyt vaan pääkovana! Kaksi ekaa viikkoa on pääkopalle vaikeimpia kun diietti alkaa, tsemppiä! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta