Takki tyhjä..

Sm-kisat on kisailtu ja finaaliin ei päästy. Takki on todella tyhjä. Itkuja itken sen verran kun on tarvetta, mutta sitten jatketaan elämää eteenpäin vai mitä?

image

Kävimme Jonin kanssa Morrisonissa isoilla hamppareilla ja jaksoin kaksi vaivaista haukkua. Ehkä tämä tunne vyöry vaikuttaa myös ruokahaluuni.

Nyt olemme matkalla elokuviin ja nautin parhaasta palkinnosta, joka on toi mies tossa vieressä. <3

Kiitos tuhannesti kun olette kannustanut se on merkinnyt minulle todella paljon!! <3

Kirjoittelen huomenna fiiliksistä tästä koko päivästä 🙂

 

 

kristaseuna

11 vastausta artikkeliin “Takki tyhjä..”

 1. Älä välitä, sulla oli upea paketti ja sieltä löytyi välähdyksiä siitä säteilystä jota sulla on luonnostaan! Surullista oli nähdä että suurelle yleisölle tutut henklöt veivät huonommalla kunnolla sellaisia kisaajia, joilla ei ehkä ole samaa julkisuusarvoa. Etenkin järkytyin mf overallista.. no ei siitä sen enempää. Sulla oli upea look.<3 Nyt nauttimaan ihan muista asioista, ihanaa että sulla on hyvä parisuhde ja ystäviä joista saat voimaa! Kaikkea hyvää syksyyn. 🙂

 2. Nella vei sanat suustani. Sinä näytit urheilulliselta, raikkaalta ja upealta. Nyt oli ihan ihme pellemeinink kisoissa heti kun suomalaiset tuomaroi keskenään, eikä ollut kansainvälisiä tuomareita. Pthyi! Upea työ, olet ansainnut kaikkea hyvää. <3

 3. Hmm.. Pakko nyt sanoa että kroppasi ei ehkä ihan sovi bikiniin. Älä ota millään pahalla, kaikkien kroppa siihen ei vain sovi. Bikinissä haetaan sopusuhtaisuutta, sinulla alavartalosi on ihan huimasti isompi kuin ylävartalo, ja valitettavasti näyttää löysältä vaikkei sitä olekaan. Sinulla on todella lyhyet jalat jotka vielä korostaa tätä entisestään. Tämän näkee jokainen joka kuvia selaa. Jalat ovat aivan, aivan liian isot. Mielestäni on typerää haukkua tuomareita, ihan oikeisiin osoitteisiin palkinnot menivät. Esim Ruusila oli ihan täysin omaa luokkaansa, eikä Kristalla todennäköisesti fysiikka ikinä riittäisi vastaavaan, eikä tarvitsekaan! Joidenkin kroppa siihen sopii, joidenkin ei 🙂

  • No huh, kylläpä ihmisillä voi olla erilaisia mielipiteitä! Ja arvostelu lajihan onkin kyseessä 😉

   Mutta minä sanoisin aivan päinvastaista mitä tämä toinen kirjoittaja. En halua ilkeillen arvostella kenenkään työtä tai viedä kunniaa sijoituksilta mutta kyllä sanoisin että nimenomaan Kristalla on se bikini fitness paketti, mitä ei Ruusilalla tule koskaan olemaan. Eli täydellinen x malli ja vyötärö. Ruusila ei ollut millään tavalla vastaavalla tasolla, mm. Jaloista valovuoden jäljessä, ei mun mielestä kansainvälistä tasoa ja siksi en ymmärrä sijotuksia. No mm -kisat näyttää mitä linjaa tänä päivänä sitten halutaan. Ehkä itse olen sitten niin tietämätön lajin kriteereistä. Mutta mulle se täydellinen bikini kilpailija on yhtä kuin Kristan paketti. 🙂 menee maku seurata lajia jos parhaat ei menesty. Jos mietitte että Annahan on tituleerattu maailman parhaimmistoon niin Kristahan on juuri samaa luokkaa! Ehkä ajat on siis muuttuneet! Toivon sulle kuitenkin menestystä Krista koska ansaitset!:)

  • Voi kiitos! <3 Vaikka jotkut väittää, ettei minulla ole rakennetta niin totuus on se että kyllä on 😀 Mutta vihaajat vihaa ja rakastajat rakastaa 😉 <3

 4. Aivan samaa mieltä, naamakerroin vaikutti näissä mittelöissä. Sulla oli kova kondis, ihanat hiukset, biksut ja hiottu kokonaisuus, mutta nyt haettiin niitä joista IS ja Seiska voi kirjoittaa lööppejä…

 5. Voi Krista, näytit ihan mielettömältä!! Sun kunto ja look oli todella freshin näköinen kokonaisuus! <3 Voit kyllä olla ylpeä itsestäsi!! Muakin kyllä ehkä kieltämättä vähän mietityttää jotkut valinnoista… Esim Nordic Bikini Prossa oli hyvin timmiä mimmiä ja sai olla ihan kunnolla jalkaa ja peppua… SM:ssä taas omaan silmääni näytti olevan jotkut jopa top kutosissa (yksi voittajakin…) vähän sellasta rimpulan näköstä, erityisesti kun jalkoja katsoi…:/ Noh nää on tietenkin makuasioita, mutta kyllä aika paljon erilaiset näkemykset on suomalaisilla tuomareilla vs. kansainvälisillä… Mutta sä Krista oot kyllä ihan mieletön pakkaus, oon NIIN ilonen kun löysin sun blogisi, vaikutat todella jalat maassa tyypiltä, niin kuin Umppukin sanoi!!! <3 You rock!!!

  • Voi kiitos tässähän herkistyy kun näitä lukee <3!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta