#2DaysOut

Täällä ollaan Lahden Cumuluksessa!

Ihme on tapahtunut, koska viime yönä nukuin 10h sikeät unet, en ollut edes herännyt kun herra tuli yöllä kotiin! Taitaa olla mieli niin rauhallinen, etten jännityksestä ainakaan vielä ole menettänyt yöuniani! Aamulla suoritin perinteisen aamu lönköttelyn ja siitä lähdemme Salon Piitaan laittamaan kummankin hiukset vielä kuntoon!

image

Saavuttiin hotellille jo puolen päivän jälkeen. Kerkesin lepäilemään ennen klo 17 rekisteröintiä, joka suoritettiin meidän hotellissa. Huh on kyllä upeita kilpailijoita koko viikonlopun Expossa kisailemassa kärkisijoista! Käytiin Susannan kanssa yhdessä hoitamassa rekisteröinnit ja pojat kävivät alakerrassa syömässä. Saavat hyvää vertaistukea toisistaan <3

image image

Siitä melkeen heti lähdettiin nelisteen ajelemaan kunto chekkiin valmentajamme hotellille. Nappiin meni molemmilla, kunnot ovat hyvät. Susanna menee huomenna kyllä kovalla paketilla taistelemaan Pro-kortista!

Nyt makoilen huoneessa ja rauhoitun! Pojat menevät vielä syömään ja saunomaan joten mä laitan silmät kiinni <3

Syökää kanaa!
Syökää kanaa!
Lähdössä rekisteröintiin!
Lähdössä rekisteröintiin!

Huomenna on messuilla käymistä Body Action SUPER hienolla ständillä, lepäilyä, lepäilyä ja nauttimista. Laitan huomen iltana taas päivittelyä.

Nyt kaikilla peukut pystyyn Susannalle huomiseksi! Voitto kotiin baby <3

 

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “#2DaysOut”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta