Herkkuja joka paikassa!

Berliininmunkki, lakut, sipsit, ruisleipä ja hampurilaiset. Näitä herkkuja olen viimeiset kaksi päivää nähnyt JOKAPAIKASSA! Telkkariakaan ei viitsi katsoa, kun joka mainos on ruokamainos!

Olin äsken rakkaan ystäväni Karlan kanssa Kampissa. Kummatkin olemme olleet kisadieetillä sen puolivuotta ja jostain kumman syystä suurinosa puheistamme liittyi ruokaan. Itse sanoinkin, että olen koko dieetin ajan pystynyt sokaistumaan herkuille, mutta kaksi päivää olen nähnyt jopa pyykkiä pestessäni BERLIININMUNKIN silmissäni.

image
So Happy!

Sunnuntai alkaa olemaan jo niin lähellä, että tietenkin mietin mitä kaikkea haluan syödä kisojen jälkeen. Lavan taakse otan berliininmunkin ja ruisleipää! Ajamme kisojen jälkeen suoraan Morrisoniin syömään kunnon hampurilaiset! Totuus on kuiten se mitä Karlankin kanssa puhuttiin, että kyllä nopeasti tulee ikävä niitä perus murkinoita. Yhden illan aikana kun on mässäillyt itsensä tainnuksiin on ihana palata puuron pariin!

image
Karla kaunotar <3

Nyt alkaa olemaan viikonlopun tavarat pakattu. Illalla vielä pastan 800g kanaa mukaan ja pakkaat muut ruuat. Huomenna aamulenkin jälkeen lähdemme Salon Piitan kautta kohti Lahtea!

Pitäkäähän peukkuja pystyssä! Päivitän blogiani viikonlopun aikana 🙂

 

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Herkkuja joka paikassa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta