Loppuiko Motivaatiomiehen motivointi?

Loppuiko Motivaatiomieheltä energiat mun motivoimiseen, NO EI! Päinvastoin! Jyväskylän karsintojen jälkeen viimeistään huomasin kuinka tärkeä tämä projekti on myös hänelle, vaikka ei hengitä ja elä fitnekselle haluaa olla joka asiasta tietoinen. Koski se sitten poseerauksissa polven asentoani, viimeistelyjäni tai kehonhuoltoa <3

Juuri eilen puhuimme karsinnoista, kuinka paljon siitä olemme saannet aikaiseksi niin kunnon kuin mielenkin suhteen. Nyt minulla on paljon rauhallisempi fiilis ja osaan nauttia tästä eri tavalla!

Yhdessä parempia!
Yhdessä parempia!

En väitä, että tämä aina ruusuilla tanssimista olisi, mutta onko missään suhteessa? Myönnän olevani todellinen Pikku-myy, kun väsymys alkaa painaa. Toinen osapuoli sen on aika hyvin tajunnut ja hilpaisee pois pelipaikoilta siinä vaiheessa.

Yksin tähän en olisi pystynyt, eikä tämä olisi ollut näin uskomattoman upea matka ilman Jonia! Ehkä me olemme jonkun mielestä siirappisia, mutta mä oon elänyt elämäni onnellisinta aikaa ja se on tärkeintä!

image

Paljon on  tahoja, jotka ovat mahdollistaneet matkani ja niistä aion kirjoittaa vielä erikseen, mutta nyt isoin kiitos kuuluu rakkaalle avomiehelleni!

Eilen salin ovella tokaisin ” tämä on sitten viimeinen kova treeni” Joni ” ei oo tää on se eka” <3 Kiitos kun palautat aina maan pinnalle, että elämä tosiaan jatkuu myös tämän viikon jälkeenkin.

image

kristaseuna

5 vastausta artikkeliin “Loppuiko Motivaatiomiehen motivointi?”

  1. Teillä on varmaan aika jumalainen seksielämä! titaaniset kehot ottavat toisista mittaa 🙂

  2. Olisi kiva tietää, miten ja missä tapasitte. Harvoin näkyy tuollaisia urheilullisia hunkseja, jotka ovat halukkaita sitoutumaan, kun ”herkkua” olisi tarjolla muutenkin tinderin/baarin kautta 🙂

    • Tapasimme Himos juhannuksessa 🙂 Toi hunksi ei paljoo tinderiä pelaile tai muita naisia baarissa kattele 😉

  3. Treenaatko muuten aina hiukset auki? Vai onko ne avattu vain kuvan ottamista varten 😉
    Itsestäni ainakin on ällöttävää jos hiukset ovat auki ja tarttuat hikiseen selkään.

    • En treenaa, avasin ne vain kuvia varten 😀 Hikoilen myös normaalisti todella paljon, siksi offilla aina lippis päässä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta