Terapeuttina itselleni.

Viimeistely viikko on ovella ja huomenna se astuu sisään! Ensi viikko tulee käsittelemään paljon tulevia kisoja, toivottavasti jaksatte olla silti mukana. Pidän blogiani päiväkirjana myös itselleni ja ehkä jonkin sortin terapiavälineenä. Eli kun kisat ovat ohi alkaa palautumisjaksoni ja varmasti tulen paljon käsittelemään tuntemuksiani, miten voin henkisesti ja fyysisesti.

image

Tämä on tapahtunut jokaisten kisojen lähestyessä, pelko tulevasta, pelko tyhjästä ja tunteettomasta olosta. Susanna sanoi hyvin perjantaina”on ihanaa, kun ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan”, se on täysin totta, koska muuten hyppisin jo nyt seinille, kun mietin miten järjestän arkeni, että kerkeän olemaan kolmessa paikassa samaan aikaan tai ainakin samana päivänä.

Valmennuksen kanssa pohdittiin jo kisojen jälkeistä kuntoa, painoa otamme maximissaan 6-7 kg tai oikeastaan pyllyni on mittari kuinka paljon sitä painoa saa tulla :D. Kunto pidetään niin siistinä, että 10 vk riittää tuleville kisakausille, jes! Jos olen aivan rehellinen, tottakai haluan pitää itseni hyvässä kunnossa, jotta saan tännekkin kivoja kuvia teille. En halua henkilökohtaisesti enää kokea sitä, että kisojen jälkeen ei enää tunnisteta, kun on se + 10kg. Näin nimittäin kävi viime syksyn jälkeen!

Arkeni alkaa kisojen jälkeisenä tiistaina, nimittäin palaan takaisin töihin. Sekin jännittää, eli jos rakkaan työkaverini luette tätä, älkää hankkiko ainkaan minua varten berliininmunkkeja töihin, sillä pysyn ruokavaliossani ;)!

Odotan kovin jo lempi ateriaanin<3 <3
Odotan kovin jo lempi ateriaani <3!!!

Viikot töissä viikonloput koulussa, illat salilla aamut lenkillä. Yöt kirjoitan teille <3 Kyllä kaikki järjestyy, kunhan pääsen taas normaaleihin durasell-energioihini! Yksi päivä yksi askel kerrallaan, kyllähän minä siitä selviän, kun muutkin selviää.

Ennen joulua pidennetty viikonloppu reissu tekisi terää, olisiko ehdotuksia paikasta?

 

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Terapeuttina itselleni.”

  1. Tsemppiä kisoihin, olet upeassa kunnosa! Kiva päästä itsekin ekaa kertaa paikanpäälle kannustamaan!

    Joulun alla suoittelen ehdottomasti suuntaamaan joulumarkkinoille. Niitä löytyy vaikka mistä, Saksasta nyt ainakin. Budabest on omissa haaveissani, Lontoo, Köpis ja Pariisi on tullut jo nähtyä jouluvaloissaan ja kaikki olivat kauniita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta