The Blog Awards Finland!

image

Eilen oli The Blog Awardsit A-lehdillä. Susanna hurautti Tampereelta meille ja aloitettiin heti laittautumaan. Sanoinkin, että mitähän tästä tulee, kun edellisestä kerrasta kun esim. kiharsin hiukset on muutama kuukausi aikaa. Hyvin tais mennä, kun Jonikin oli huulipyöreenä ”vaimo oot upee” <3 Kun on puolisen vuotta kulkenut lähinnä nuttura kireenä ja verkkarit jalassa, oli ihana laittaa ittensä nätiksi!

image
Oli niin kova viima, että Motivaatiomies heitti meidät autolla tohon 150m päähän <3

 

image
Juoma tarjoilut oli hienot, ainoo mitä me Susannan kanssa juotiin oli kivennäisvesi.

 

image
Niin paljon kauniita ihmisiä!

image image image image

Eri blogi katekorioita oli paljon ja upeita ehdokkaita, kaikille isot onnittelut! Ehdolle pääseminen on jo voitto! Juhlissa sanoinkin muille FitFashionin bloggaajille, että en vieläkään täysin ole sisäistänyt itseäni bloggaajaksi enemmän tunsin olevani ”jonkun” avec.

Juhlat olivat todella hienot ja oli ihana päästä tutustumaan varsinkin meidän FF:n teamin tyttöihin, kaikki olivat niin tyrmäävän kauniita! <3

Kun palkinnot oli jaettu, alkoi meidän silmämme painumaan. Todettiin Susannan kanssa yhteen ääneen, että meidän on parempi lähteä laittamaan villasukat jalkaan ja iltapalalle. Juhlissa oli buffet, joka varmasti oli täydellinen, mutta minulle täydellisyyttä oli se iltapuuro <3

Meillä on Susannan kanssa todella rakentavia keskusteluja ja uskallamme sanoa toisillemme suoraan, jos jostain asiasta olemme eri mieltä. Emme kuitenkaan ala kättä vääntämään näissä tapauksissa. Se on kuulkaas tosiystävyyttä <3

Aamulla heräsin, kun tämä kaunokainen tuli sänkyyn vielä halaamaan ja sanoi ”nähdään perjantaina muru”, nämä sanat saivat sydämmeni hakkaamaan, kun tajusin viimeistely viikon olevan ovella! Minulle on suuri kunnia, kun olen saannut tähden vierelleni kulkemaan, kiitos!

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “The Blog Awards Finland!”

  1. Teillä tuntuu synkkaava hyvin, ihanaa että olet löytänyt lajin parista myös hyvän ystävän! Tsemppiä loppurutisteluun 🙂

    • Meillä synkkaa todella hyvin ja olen onnekas ! 🙂 KIITOS!!

  2. Miten voi ihan perus pikkumusta näyttää noin tyrmäävältä sun päällä. Herrajumala sun pitäis aina kulkea tollanen päällä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta