Mikä on tuleva kisakuntoni?

Eilen oli taas todella tunnerikas päivä! Aamulenkillä tuli ensimmäiset onnenkyyneleet, kun mietin jälleen kerran tätä puoltavuotta minkä olen kulkenut.

Aloitus kuntoni oli suorastaan karmea, jos katsotaan fitnesslaseilla. Ensimmäistä kertaa, kun vuosi sitten olin valmentajieni sohvalla, meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa, kun nostaa ruokamääriäni, jotta pystyisin kisailemaan. Kroppani oli kuin pesusieni, joka imaisi kaiken itseensä ja tiedättehän miltä näyttää märkä pesusieni.

image

Saimme kaloreita nostettua todella hyvin pikku askelin Huhtikuuhun saakka jolloin alkoi kisakauteni. Muistan ajatelleeni, että mitähän tästä tulee ja suostuuko kroppani kiristymään ilman nälkäkuolemaa. Tiedostin myös, että minun on asetettava välitavoitteita, koska puolivuotta on pitkä aika jos ajattelee vain päivämäärää 11.10.2015. Ensimmäinen välitavoitteeni oli hyvä kesäkunto, jes nappiin meni, hyppelehdin bikineissä hyvällä itsetunnolla. Seuraava tavoitteeni oli törkeen hyvä kesäkondis Kreikan reissua varten, chek!

Susanna on kyllä niin motivoiva ja kovin kondis jota hetkeen olen nähnyt!
Susanna on kyllä niin motivoiva ja kovin kondis jota hetkeen olen nähnyt!

Paino ei mielestäni kerro kisakondiksesta mitään, tiedän paljon bikini kilpailijoita joiden lavapaino on 55 tai yli ja he ovat jäätävän kovassa kunnossa! Sen verran voin paljastaa, että alle 50 kg ollaan. Enemmän minulle kertoo rasvaprosentti. Eilen mittasimme ja iloinen yllätys oli 8,5 % rasvat. Monella kilpailijalla prosentti on pienempi, mutta olen tyytyväinen kovan duunin tulokseen!

Viimeistelyni muuttuvan Jyväskylän viimeistelyistä. Kroppani on todella herkkä keräämään nestettä ja pelaamme nyt varman päälle, jotta saadaan mahdollisimman kuivakunto lavalle, jes!

Pitkä matka hiekkalaatikolta tähän kuntoon raivattiin, nyt nautitaan!

image

 

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Mikä on tuleva kisakuntoni?”

  1. Olet kyllä niin upea nainen ja ihailen naisellista ja muodokasta kroppaasi! Blogiasi on myös kiva lukea koska olet hyvin jalat maassa -tyyppinen ihminen ja vaikka oletkin blogiasi vain nyt kisadieetin ajan vasta kirjoittanut niin silti ei tule oloa, että fitness olisi sinulle koko elämä – joka on vain positiivista 🙂 jatka samaan malliin ja tsemppiä!!!

    • Kiitos Nea ihanasta kommentista! <3 Jatkan samaan malliin!

  2. Upeeta työtä ! Olis kiva jos uskaltaisit laittaa esim ennen dieetiä kuvan ja jälkeen dietin ? 🙂

    • Kiitos Ceci, voisin laittaa kisojen jälkeen 🙂

  3. Ihana Sinä! 🙂 Kiva kun aloit kirjoittaa! Vaikka luen monia blogeja, täytyy sanoa että olet kaikista aidoimman ja välittömän oloinen persoona! Asun ulkomailla, en tiedä kirjoitinko oikein, tuntuu et mun suomenkielen taito on vähän unohduksissa 😉 toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitin 🙂 Tsemppiä tsemppiä kisailuihin, se menee just niin hyvin kuin ajattelet sen menevän! 😉

    • Voi kiitos! <3 Ihana kuulla, että ulkomailta asti sinua kiinnostaa lukea ajatuksiani! Ymmärsin täysin ja olen todella otettu! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta