Unelmien täyttymys.

Ensimmäinen kuukausi bloggarina vierähti silmissä! Olen parin vuoden aikana lukenut lukemattomia blogeja ja samalla aina miettinyt olisko minusta tuohon, kiinnostaisiko ketään lukea MINUN juttujani? Pelkoni oli täysin turha, koska olette ottaneet minut lämpimästi vastaan. On suuri kunnia ylipäätään päästä FitFashionille bloggariksi ilman minkään näköistä näyttöä kirjotuksistani!

Alku oli hieman tahmeaa ja oli vaikea hahmoittaa kuinka pitkiä lauseet voivat olla. Motivaatiomiehelle iso kiitos, kun ensimmäiset viikot jaksoit jokaisen kirjoitukseni oikolukea ja opettaa, että sydämeen mahtuu vain yksi ämmä 😉 Tämä ei meinannut mennä kaaliini, koska edelleen tavutan jokaisen kirjoittamani sanan.

image

Eikö se niin mene, että yrittänyttä ei laiteta! Haluan siis lämpimästi kiittää jokaista lukijaani ja olen niin innoissani kaikista kommentista, joita jaksatte kirjoittaa <3 Ilman teitä minä en olisi toteuttanut yhtä unelmaani!

Huomenna onkin The Blog Awardsit, joita olen kovasti odottanut! Pääsee laittamaan itsensä nätiksi ja toivottavasti tutustumaan uusiin ihmisiin yhdessä Susannan kanssa!

Kohta lähden kohti Tamperetta, jossa on viimeinen kuntochek ennen kisaviikonloppua, ai jännittääkö? Hiomme myös PARHAAN poseerausvalmentaja Sirpan kanssa muuvit kuntoon, ei jää ainakaan niistä sitten kiinni. Käyn myös Body Actionilla hakemassa maanantaita varten kuvausvaatteet, en malttaisi olla kertomatta, mutta maanantaina siitä lisää 😉 Ja tietenkin kun kerta Tampereelle ajan treenaamme Susannan kanssa yhdessä! <3

Haluan sydämmestäni kiittää teitä, kun olette olleet matkassani mukana! Toivon teidän pysyvän ruudun toisella puolella <3

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Unelmien täyttymys.”

  1. Sydämeen mahtuu tosiaan vain se yksi ämmä, myös tuossa toiseksi viimeisessä lauseessa ”haluan sydämestäni kiittää teitä” 👍🏼

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta