Nyt rasva saa kyytiä!

Rasvalle kyytiä! Uusin FitBody-lehti ilmestyy lähipäivinä lehtipisteisiin. Kerron lehdessä, kuinka rasva palaa tehokkaasti HIIT-treenillä.

image

Koko kisadiettini ajan olen tehnyt välillä enemmän ja toisinaan vähemmän HIIT-treenejä salitreenin päätteeksi. Ne ovat olleet todella tehokkaita ja olemme saanneet muokattua ”raskasta” alavartaloani hiukan sopusuhtaisemmaksi yläkroppaani nähden. Paljon on arvosteltu jalkojeni kireyttä ja voin kertoa, että olen todella ylpeä ravihevosen reisitäni ne on tehty todella kovalla duunilla ja kyllä ne vielä kireeksi saadaan lavalle 😉

image
Vaatteet: BodyAction, Superhot

HIIT-treenejä mielestäni kannattaa tehdä lyhytkestoisesti punttitreenin päätteeksi, joko erinlaisia omankehon liikkeitä tai spinning-pyörällä. Alku dieetin tein pelkästään hyppyjä ja omankehon HIIT-harjoituksia, mutta ne eivät polttaneet sitä sitkeintä rasvaa, jota kutsutaan vauvarasvaksi. Aloin kuukausi takaperin tekemään spinning-pyörällä tapahtuvia inttervalliharjoituksia.

Lehdessä kerron oman lempi HIIT-treenini, kannattaa käydä ostamassa ja lukemassa! Haluan ehdottomasti kuulla teidän mielipiteitänne!

Myös tehostettuun rasvanpolttoon tarvitaan terveellinen ruokavalio!
Myös tehostettuun rasvanpolttoon tarvitaan terveellinen ruokavalio!
kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Nyt rasva saa kyytiä!”

  1. Siis onhan sulla poikkeukselliset rotunaisen reidet, mutta mun mielestä ne on AIVAN UPEAT ja korostaa vielä tuota sun
    tajuttoman kapeeta vyötäröä niin hienosti. Ei ihme että kateelliset mussuttaa! 😉
    Itse ainakin mieluusti vaihtaisin tommoset naiselliset potkat omien tikkujalkojeni tilalle. Tuommosia ei ihan vahingossa synny, niiden tekemiseen vaaditaan verta, hikeä ja kyyneliä! Respect.

  2. Hei! Upeassa kunnossa olet 🙂 Sellainne kysymys, että jos hiitin tekee treenin jälkeen ni kannattaako palautusjuoma ottaa ennen hiittiä vai sen jälkeen?

    • Voi kiitos Emilia! Ehdottomasti vasta Hiitin jälkeen ;)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta