Pakkasakka!

Vitsi mikä sää ulkona, tällaisesta syksystä minä tykkään! Aamulenkillä meinasi nenä paleltua ja saa kyllä laittaa kunnon toppatakin päälle, että vähän hiki alkaisi virtaamaan.

image
Meri ihan sumussa eilen.

Muistan kun nuorempana talvi pakkasellakin piti olla nahkarotsi päällä ja pikkukengät jalassa, jotta oli cool! HERRANJUMALA, hyvä jos edes Suomen kesässä pystyn enää pitämään sortseja jalassa, kun aina paleltaa. Olin keskiviikkona ostoksilla, kiersin normaalit Cubus, H&m ja Ginan, eikä löytynyt mitään. Päädyin lasten Cubus myymälään, joka sijaitsee Kampissa. Ensinnäkin palvelu oli todella lämmintä eikä minua naurettu heti pois. Sieltä lähti mukaani mm. talvitakki ja villapaitaa, minusta tulee kanta-asiakas!

image
Iso kunnia olla Mika Nyyssölän kanssa samassa taulussa!

Ensi viikon perjantaina on The Blog Awardsit, johon menemme yhdessä Susannan kanssa. Pikkumustaa mekkoa päälle ja korkoa jalkaan, saa nähä kuinka kauan dieettiläiset jaksaa kukkua. Onneks gaala pidetään tossa tien toisella puolella, niin pääsemme nopeasti sänkyyn nukkumaan kun väsy iskee.

image

Ei muutakun oikein ihanaa ja lämmintä sunnuntaita! <3

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Pakkasakka!”

  1. Niinpä, oli todellakin ihana aamu tänään! Syksy on mun mielestä parasta lenkkeilyaikaa 🙂 Tsemppiä loppukiristelyihin, oot kyllä upeassa kunnossa!

    • Kiitos kovasti, ihana lukea tällaisia kommentteja! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta