+15 kg heti kisojen jälkeen!

Tämä teksi perustuu vain omiin mielipiteisiini ja jokainen tulee kisasta ulos omalla tyylillään.

Henkisesti ja fyysisesti kisoista palautuminen on asia, jota jokaisen kilpailijan pitäisi mielestäni käydä läpi valmentajan kanssa ennen kisakauden loppumista. Aina näkee ja kuulee tarinoita ”pullahtamisesta”, kun 2 viikkoa kisojen jälkeen ei enää tunnisteta kilpailijaa, koska painoa on otettu +15 kg.

imageValmentajan tärkeys korostuu tällöin entisestään. On todella surullista kuulla kuinka valmentaja ”häviää” heti kisojen jälkeen ja kilpailija jää ilman sitä tärkeimpää tietoa ”mitäs nyt?”.

Ongelma ainakin itselläni on ollut kisojen jälkeen nälkä, nälkä ja nälkä! Ja se ei todellakaan lähde syömällä! Viime syksynä sain tarkat ohjeet miten alan syömään kisojen jälkeen. Hiilareita ei ollut nimeksikään, mutta noudatin ohjeita nälästä huolimatta. Kunnes tuli syksyinen ilta ja lähdimme anoppilaan saunomaan. Keittiön pöydällä oli perhepakkaus reissumiestä, joka huusi nimeäni ja kyllä sorruin, söin yksin kaikki 560g leipää kertaistumalta. Lähtikö nälkä? Ei.

Sen jälkeen tajusin, miten tärkeää on pitää pää kasassa kisojen jälkeen. Helpommin sanottu kuin tehty. Omalla olkapäälläni on jokaisen kisan jälkeen viihtynyt n. 2kk piru, joka sanoo kaupassa ”miksi et ottaisi tota munkkia, jota olet himoinnut 6kk, eihän sulla enää kisadietti ole päällä”, ”et varmaan jaksa tehdä ruokaa tänään, käy subissa”, ”illalla olis tosi kiva katsoa leffaa ja syödä jotain muuta kuin niitä minitomaatteja”, ”kaikki muutkin lähtee viinille, jatkatko vieläkin pepsimax linjalla”. Ja en sano sitä ettenkö kävisi viihteellä kisakauden ulkopuolella. Käyn, mutta ei minusta Namun vakioasiakasta saa tekemälläkään.

Näitä olen 6kk himoinnut!
Näitä olen 6kk himoinnut!

Moni pystyy helposti pitämään off-kunnon siistinä, jota arvostan suunnattomasti. Tieto seuraavista kisoistakin myös helpottaa kunnon siistinä pitämistä. Tällä kisakaudella olen itse kuitenkin tajunnut sen, etten kisaa loppuelämääni. Minulle henkilökohtaisesti on tärkeää pitää kuntoni kisakauden jälkeen siistinä, jotta itse viihdyn itseni kanssa! Tieto tulevasta Dubain matkasta myös motivoi pitämään mimmin tikissä ja kuka tietää vaikka keväällä olisin taas lavalla 😉 No yhdet kisat kerrallaan!

Haluan varsinkin ensi kertaa kisaaville sanoa, noudattakaa annettuja ohjeita ja vaatikaa ohjeita valmentajiltanne! Puhuminen auttaa aina, koska varmasti moni taistelee näiden samaisten pirujen kanssa <3

image

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “+15 kg heti kisojen jälkeen!”

  1. Dubai <3
    5 kertaa käyneenä voin sanoa että tulette varmasti rakastumaan, ihana paikka! Näkemistä/tekemistä riittää. 🙂

    • Joo olen itsekkin kerran aikasemmin ollut, ihana paikka <3 onneks pääsen nyt uudestaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta