#Dieetti

En tiedä kuinka järkeviä tekstejä saan teille enää kirjoitettua, mutta yritän muodostaa lauseiksi tämän hetkisiä fiiliksiä.

Karsintojen jälkeen näin heti valmentajani ja olimme yhteisymmärryksessä siitä, että kuntoa pitää hiukan vielä kiristää ja kuivattaa Sm kisoihin. Toivoin, että dieetti alkaisi tuntumaan dieetiltä ja ottaisimme kaikki mehut irti viimeisistä viikoista! Sitä saa mitä tilaa! Tilanteeni oli hyvä, koska pystyimme tiputtamaan ruuista PALJON. Huomenna onkin kevyt tankkaus, jotta jaksaa taas ens viikon. Treenejä pystyimme lisäämään PALJON. Kunto on kiristynyt ja paino tippunut vaikka 4 päivää vasta menty uusilla ohjeilla. Se jos mikä motivoi elämään nälässä 😀

12049120_10207956569616574_5205227426099985944_n

Fiilis on aivan loistava, flunssa alkaa olemaan karkoitettu! Vaikka pää lyö ihan tyhjää eikä ajatus juokse ollenkaan, painelen hymy korvissa, kun saan tehdä juuri sitä mitä rakastan!

Rakkaudesta puheenollen, tänään on Motivaatiomiehen syntymäpäivät! Aamulla herran lähtiessä töihin olin kulemma 10 sekunttia ilakoinnut synttäri jutuilla, jonka jälkeen oli alkanut kuorsaus, taitaa olla mimmi aika piipussa <3 Fitnestä on tässä taloudessa kuulemma ihan tarpeeksi, joten herra päätti ostaa golfmailat ja minä lupasin kustantaa hänelle green card kurssin.

Tässä postauksessa ei ollut päätä eikä häntää!

Postaus ideoita otetaan avosylin vastaan! <3

 

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “#Dieetti”

  1. Olisi kiva jos kerkeisit jossain vaiheessa postaamaan päivästäsi. Millainen on sinun yksi päivä aamusta iltaan 😊 Hirveästi tsemppiä loppurutistukseen, toivon että pärjäät!😍

    • Voisin tehdä sunnuntaista vaikka Kristan päivä postauksen 🙂 Kiitos paljon <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta