En anna kropalleni nyt vaihtoehtoja!

Nyt se stressi laukes, nimittäin tämä tyttö on mykkä tällä hetkellä, kuumeeton, mutta kerrankin äänetön tyttö. Eilen oli kurkku kipeä, mutta ei kuumetta. Kävin jopa Mehiläisessä tarkistamassa heti ettei ole mitään tulehduksia, koska nyt ei vain yksinkertaisesti ole vaihtoehtoa olla sairaana.

image

Eiliset treenit treenasin hullunkiilto silmissä ja illalla Joni piti huolen, että söin ja join inkivääriä ja valkosipulinkynsiä. Huh kylläpäs poltteli suuta nämä kaverit! Mun supersankari pitää parasta huolta <3 Aamulla heräsin pitkein yöunien jälkeen, kurkkukipu on paljon lievempi, mutta ääntä ei lähde.

image

Tänään olin sopinut meneväni Susannan kanssa kuuntelemaan yhtä luentoa, mutta nyt on pakko laittaa lepo etusijalle, jotta illalla taas pääsen salille täysin levänneenä.

Yksi positiivinenkin asia tässä on tai itseasiassa kaksi, lepään kerrankin kunnolla enkä säntäile joka paikassa ja nälästä ei tietoakaan, kun on juonnut 5 litraa kaiken maailman rohtoja!

Tiedostan sen jos lämpö nousee tai muuten tulee heikko olo on levättävä ja jätettävä treenit välistä, mutta tiedän omat rajani! Tällähetkellä se ettei minusta pihise ääntä, mutta muuten olen voimissani ei saa minua jättämään treenejä välistä! Nyt eletään päivä kerrallaan positiivisin mielin niin parantuminen on nopeampaa <3

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta