Spekulaatiot sikseen <3

Spekulointia, sitä on ollut nyt kovasti ja tulee aina olemaan. Isäni sanoi minulle kun olin nuori ”on ihan sama mitä sinusta puhutaan kuhan puhutaan”.

image

Karsinnat tulivat ja menivät, turhaa niitä jäädä enään miettimään, tuomarit hoitavat tuomaroinnin ja he kyllä tietävät mitä tekevät! Tämä on arvostelulaji ja kritiikkiä pitää itse kunkin kestää. En tiedä tottuuko siihen kukaan ikinä, kun kuulee ja näkee itsestään keskusteluja, eikä tarvitsekkaan. Itse olen hyvin tunteellinen ja herkkä ihminen joten hetken ne kirpasee, mutta aina olen pääni pikaisesti ylös nostanut!

image

On myös tärkeää bäkkärillä kunnioittaa muita kilpasiskoja käytöksellään. Tiedän viime syksystä tasan tarkkaan miltä tuntuu kun sijoitus ei ole sitä mitä lähdettiin hakemaan, mutta se ei oikeuta ketään käyttäytymään epäurheilijamaisesti takatiloissa! Viime syksynä tiesin, että kovin kilpasiskoni on Henriikka Klemetti, kun sain tiedon että finaalista ollaan ulkona painelin ensimmäisenä Henriikan luo halaamaan ja sanoin ”toivottavasti voitat” ja mimmihän voitti aivan ylivoimaisesti!  Pitää siis jokaisen muistaa, että se päivä on meille kaikille yhtä tärkeä!

image

Kaikilla on omat mieltymyksensä minkä näköinen täydellinen Bikini Fitness-kilpailija on, joten annetaan kaikkien kukkien kukkia! Itse toivotan KAIKILLE kilpasisoilleni kovasti tsemppiä kolmeen viimeiseen viikkoon <3

Meillä on Harrin ja Jarin kanssa selvät sävelet mitä minä teen nämä viikot, KOVAA DUUNIA! Nyt on palo sisälläni todella kova ja on ihanaa, että tämä kisakausi jatkuu!

 

kristaseuna

9 vastausta artikkeliin “Spekulaatiot sikseen <3”

  1. Seurasin kovasti kisamatkaasi ja ihan mieletön olit! Tällainen tavallinen salirimpuilija sai ihan mieletöntä motivaatiota ihan vaan blogiasi ja instaa seuraamalla, jopa niin paljon että tuli itsekin liityttyä Fitfarmin Bikini Challenge-valmennukseen joka alkaa kolmen viikon päästä. 🙂 Ehkäpä sitä joskus olisi itsekin yhtä rautaisessa kunnossa…? 😀

    • HEI AIVAN HUIPPUA!!! Vitsi ihan varmasti susta tulee timmi mimmi Fitfarmin ohjeilla! <3

  2. Mun mielestä sä olit upea. Niin mielettömässä kunnossa että seurattuani kisataivaltasi tällainen tavallinen salirimpuilijakin sai susta motivaatiota niin paljon että liityin itsekin kolmen viikon päästä alkavaan Fitfarmin Bikini Challengeen. Ehkä sitä joskus olisi itsekin yhtä hyvässä kunnossa…? 🙂

  3. Useammasta blogista oon lukenu että siellä takahuoneessa olis esiintynyt jotain epäurheilijamaista käytöstä.. Ikävää kyllä, olishan se kaikille mukavampaa jos se tunnelma siellä olis hyvä..

    Olit upea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta