Sija 3!!

Eilen oli jännät paikat! Kolmas sija -168cm karsinnoista! Kyllä saan olla ylpeä, esiintyminen meni nappiin, lookki meni nappiin, mutta kunto ei ollut viikonlopun terävintä kärkeä ja siksi sija kolme, meidän sarjassa taisi olla lähemmäs 30 tyttöä! Olen tyytyväinen nyt on palo vielä kovempi painaa seuraavat 3 viikkoa vielä lujempaa kohti Sm kisoja!

Aamun lepäilin, mutta päivän mittaan alkoi tulemaan paniikki kerkeänkö koko kisaan mukaan, kun aikataulut olivat meikin ja tukan suhteen vähän venähtyneet ja pääsin vasta klo 16 meikkiin. Ilmottautumis lapussa luki, että silloin pitäisi olla jo lavan takana 😀 Kerkesin ja tulin viimeisenä pelipaikoille!

Kiitos Vinhovuoren parturi-kampaamo stylestä taas kerran <3
Kiitos Vinhovuoren parturi-kampaamo stylestä taas kerran <3
Sit nopeesti kisapaikalle!
Sit nopeesti kisapaikalle!
Kukas se siinä <3 Onneks olkoon Eevi!
Kukas se siinä <3 Onneks olkoon Eevi!
Pumppiviina ja lavalle!
Pumppiviina ja lavalle!
Vika pose ja lavalle!
Vika pose ja lavalle!

image image image image

Nyt tiedetään mitä muutoksia tehdään seuraaville viikoille, jotta olen terävämmässä kunnossa SMissä!! Palo on kova, joten nyt mennään kovaa! Kiitos Harri ja Jari <3

image

Kirjoitain huomenna päkkärin tapahtumista enemmän! Aina ei voi ymmärtää muiden käytöstä, miksi nostaa itseään korkeammalle muita mollaamalla!?

Tänään vielä kuuntelen iskelmää, mutta huomenna alkaa rokki taas soimaan!!

kristaseuna

10 vastausta artikkeliin “Sija 3!!”

 1. Näytät ihan törkeen hyvältä!
  Oot älyttömän motivoiva, ja sun palo lajia kohtaan on ihailtavaa..
  Toivottavasti menestystä irtoaa myös SM-tasolla. Muista myös kuitenkin levätä, ettei tuu sit sitä ikävää takapakkia!

 2. Onnea sijoituksesta! Toisaalta kyllä yllätti, sulla jäi alakroppa suht muhkuksi verrattuna yläkroppaan.. Paljon oli timmimpää tyttöä lineupissa, mutta näin tällä kertaa 🙂 Nyt kunnon viimeistelyt ja kuivempi kunto ensi kerralla.

  • Onhan Kristalla paljon enemmän lihasta jaloissa verrattuna muihin tyttöihin. En sitä kiellä, etteikö aina voisi olla kireämpi, mutta onhan noi etureidet aivan hemmetin kovassa tikissä. Itse pidän Kristan jalkoja paljon paremman näkösenä kuin ”riukujalkoja”.. mutta voi olla, että tuomarit on erimieltä. En yhtään ihmettele Kristan sijoitusta, mun mielestä ehdottomasti kuului kärkikolmikkoon!

  • Aina on parantamisen varaa, onneksi tässä on hyvin aikaa viilata heikkouksia 😉 Kiitos <3

  • Kiitos, kyllä aina on parantamisen varaa ja me tiedämme valmennuksen kanssa mitä seuraavat 3 viikkoa tulee pitämään sisällä! Joten rokki soi kovaa ! 😉

 3. Te kaikki vertaatte tossa pokaali kuvassa kristan jalkoja! Hän on ainut siinä joka NOJAA etu jalkaan, joten pakosti se jalka näyttää isommalta! Mut sit ku kattoo muita kuvia nii hyvältä ne jalat näyttää!
  JEEEE hyvä Krista! Oon seurannu sun kehitystä viime vuodesta jo ja oot kyllä aivan huikee mimmi! Tosi jees kun aloit blogia kirjottelee!
  Paljon tsemppii SM-kisoihin ja toivottavasti pokaalilla tuut sieltäkin pois 😉
  Huikee mimmi!

  • <3<3 Kiitos nyt on kyllä kova palo ja annan kaikkeni vikoille viikoille, boom! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta