Motivaatio hukassa?

Päivät lyhenee, jalka painaa ja väsyttää. Olisi kiva vaan makoilla sohvalla ja poltella kynttilöitä. Uskoisin, että monella on tähän vuodenaikaan syysväsymystä ilmassa. Itse olen aina inhonnut syksyä, olen suuri auringon rakastaja! Päätin tänään Ikean reissulla, että nyt loppu syksyn vihaaminen ja alan kääntämään tätäkin positiiviseksi askel askeleelta. Ostimme ikkunalaudan täyteen tuoksukynttilöitä, ne pienet arjen ilot <3 Kohta pääsen myös käyttämään uusia Uggejani! Pikkuhiljaa keksin varmasti myös muitakin positiivisia asioita tästä vesisateesta. Ja kun syksy on ohi tulee talvi ja pääsemme taas 10 päiväksi aurinkoon! <3

image

Kun siellä sataakin eikä jaksaisi lähteä salille saatika lenkille, mikä saa minut motivoitumaan?

Itseni voittaminen! Mikään ei tuo parempaa fiilistä, kuin väsyneenä raahaudut salille ja saat muista salilla olevista ihmisistä energiapiikin ja vedät peräsuoli pitkänä kunnon reenin!

Olen myös viime kisojen jälkeen valehtelematta kuunnellut ennen JOKAISTA treeniäni yhden motivaatiovideon. Vaikka sitä on katseltu ja kuunneltu noin 365 kertaa se antaa joka kerta voimaa tehdä asioita paremmin! Se muistuttaa, miksi teen tätä ja kuinka paljon olen valmis tekemään töitä unelmieni eteen. Ennen lavalle nousua lauantaina aijon laittaa kintut kohti taivasta ja tämän videon pyörimään!

Onko sinulla syksyisin motivaatio-ongelmia?

kristaseuna

8 vastausta artikkeliin “Motivaatio hukassa?”

 1. Minusta syksy on taas ihana vuodenaika. On tunnelmallista ja pimeitä syysiltoja! Syksy on aina ollut minulle motivoivaa aikaa, jolloin liikun enemmän ja opiskelenkin uudella vauhdilla. 🙂 tietty, jos koko ajan sataa, niin asia erikseen 😀
  Paljon tsemppiä kisoihin 🙂

  • Kiitos! 🙂 Yritän opetella nauttimaan tästä 😉

 2. Oon kans katellu noita motivaatiovideoita. Voitko linkkailla sun omia suosikkejas noista?

  • Mulla on oikeastaan vaan toi yks motivaatiovideo mitä katselen 😉

 3. Hei Krista!
  Kiitos tästä postauksesta. En tiedä koska oot tän kirjottanu mut toi video osus nyt tosi hyvään kohtaan. Mun elämä ei oo ollu viimeiseen pariin vuoteen sitä helponta.. En oo tienny mitä oon halunnu ja sen kaiken keskelle syntyi pieni täydellinen poika. Täydellinen mulle ja epätäydellinen muille. Musta tuli hänen omaishoitaja koska hänellä on diagnoosina septo-optinen dysplasia.. Nyt aloitin opiskelut alalla, joka kiinnostaa ja jossa haluan olla hyvä. Elämä on hiukan tasottunu ja oon alkanu taas asettaa tavoitteita mut välillä motivaatio niiden saavuttamiseksi on hukassa kun tulee takapakkeja.
  Kiitos

  Syksyisin terveisin,
  Roosa, se joka tarvitsee silloin tällöin potkua takapuolelle 😉

  • Voi ihan kun kommentoi ja anteeksi kun vastaukseni kesti! <3 Oot varmasti vahva nainen josta monen pitäisi ottaa esimerkkiä! Tsemppiä kovasti sinne ja nautitaan joka päivästä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta