KENRAALIHARJOITUS!

Tänään aamulla lähdin ajelemaan kohti Tampereen Wolfia, jossa meillä oli Team Fitfarmin kisakenraalit. Ajomatkan kuuntelin biisejä joita olen tämän 21 viikon aikana kuunnellut aamulenkeillä ja itkuhan siinä tuli. Nimittäin onnesta, olen kulkenut tämän matkan ja antanut kaikkeni! Nyt on minun aikani nauttia ja loistaa <3image

Aluksi oli yhteisposeeraus tunti, jossa katsoimme kaikki asennot läpi. Olen elämässäni esiintynyt paljon, mutta koskaan en ole tärissyt jännityksestä noin paljon ja se jäi harmittamaan. Tauolla menin salin puolelle vetämään VIIMEISEN treenin ennen Jyväskylän karsintoja!

Treenin jälkeen kävimme tärkeitä asioita läpi, mitkä pitää tietää ja tiedostaa ensi viikolla!

Sitten alkoi kenraalit! Aamun harjoituksissa tosiaan tärisin niin pahasti etten pysynyt edes poseerausasennoissa ja se painoi mieltä. Kun oma vuoroni tuli sain itseni kasattua täysin ja nappiin meni! :’) Päivä on siis vietetty onnenkyyneleiden merkeissä!

image

Arvatkaas kuka lähti mukaan Helsinkiin ja tuli yökylään <3

image
Sain staran yökylään!

Huomenna meillä on superpäivä tiedossa 😉

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “KENRAALIHARJOITUS!”

  1. Moikka!
    Kyselisin semmosta että onko tuolla wolffilla parkkipaikka tilaa? Vai mihi vois parkkeerata. Itekin matkustan lähiaikoina kauempaa sinne päin ja netissä en nähny tietoa..?
    Ps. Tsemppiä kisaan ja kiitos! 🙂

    • Siinä keskustassa on vaan maksullisia paikkoja mitä tiedän :/ Kiitos! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta