Tämä hetki ratkaisee!

Kun on tietty määränpää oli se sitten päivämäärä, paino tai kokous, joka päivä päivältä lähenee. On tärkeää pysähtyä miettimään elänkö nyt hetkessä vai suunnitelenko jo seuraavaa etappia kohti tätä määränpäätä.

Minun määränpääni ensimmäinen etappi on tasan viikonpäästä. Päivä päivältä huomaan jännityksen korostuvan ihan arkiaskareissa hermostuneisuutena. Vaikka puhun ja kirjoitan tulevista kisoista en silti ole kokonaan sisäistänyt, että se olen minä joka sinne lavalle astuu!

image

Tällähetkellä myönnän, että minun on todella vaikea elää hetkessä. Kuulen useasti huomautuksia kotonakin, koska en pysty edes elokuvaa katsomaan alusta loppuun touhuumatta muuta välissä. Onko minulle tullut keskittymishäiriö?

Tiedän tämän olevan vain hetkellistä ja tämä on minun tapani purkaa jännitystä. Kun pystyn tämän myöntämään itselleni uskon mieleni rauhoittuvan mitä lähemmäs määränpäätäni kuljen.

Tästä aiheesta puhuin tänään myös rakkaan ystäväni Maijun kanssa, hän kehoitti minua lataamaan Leena Pennasen Mindfulness Appin, jotta saan edes kolmeksi minuutiksi mieleni rauhoittumaan. Hän myös kysyi muutaman kysymyksen joihin vastatessani tajusin jännitykseni olevan turhaa. Kaikki on dietin suhteen mennyt juuri niinkuin on haluttu ja kunto on parempi kuin koskaan eli onko sittenkin jokin muu aihe joka jännittää minua?

Pystytkö sinä keskittymään jännittyneenä?

Tänään alkoi myös kaunistuminen kisoja varten, kiitos upeasta kisatukastani anoppini ja Salon Piita! Ensi viikolla kuulette tarkemmin, miten minä valmistaudun kisoihin.

image
Let’s rock girl!

 

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta