Kyllä nyt kelpaa!

Viime kesänä tein yhteistyösopimuksen, jota en ole päivääkään katunut. Nimittäin Ari Kokkosen ja Body Actionin kanssa <3

Sponsoriyhteistyön tarkoitus on saada molemminpuolinen etu niin, että kummatkin osapuolet kokevat saavansa siitä hyödyn irti. Meillä on kulunut vuosi mennyt niin mallikkaasti, että päätettiin ehdottomasti jatkaa sopimusta. Olen todella kiitollinen Arille, koska uskoi minuun ja uskoo edelleen!

Kävin eilen Ruoholahden Body Action- myymälässä, koskaanhan sieltä ei tyhjin käsin pysty pois lähtemään. Käyn säännöllisesti sekä Tampereen että Helsingin myymälöissä ja voin käsi sydämellä sanoa, että asiakaspalvelu on huikeaa! Kaikkiin kysymyksiin saa aina vastauksen, koskien lisäravinteita, vaatteita ja jopa kisavärejä. Olen vuoden aikana tutustunut näihin upeisiin ihmisiin ja saanut heiltä aivan hurjasti kannustusta, neuvoja ja tukea, kiitos <3

Nämä ihanuudet lähti mukaani eilen:

image
Vaatteet: BodyAction,SuperHot

Minulla on paljon Superhotin vaatteita, niitä ei vain voi olla rakastamatta! Superhot on tunnettu makeista eri kuoseistaan ja väreistään. Itselleni tällä kertaa lähti mukaan  Turbo Racing setti. Kankaat ovat todella paksuja ja istuvat täydellisesti! Ei siis tarvitse pelätä kyykätessään, että alkkarit paistaisivat housujen läpi. 😉

Housut salille ja juhlaan!

Olen alkuvuodesta saakka himoinnut Bia Brazilin paitaa, joka on edestä lyhyempi ja takaa pidempi!

image

Lähti sieltä myös kaikille tutut fredytkin mukaan ;)
Lähti sieltä myös kaikille tutut freddytkin mukaan 😉

Freddyt, ne paljon keskustelua herättäneet ”pyllyn muokkaus” housut. Itse koen freddyt todella mukaviksi päällä, ei kiristä eikä purista ja näyttäähän se pylly hyvältä housuissa, suosittelen 😉

Myymälöissä ja nettikaupassa on laaja valikoima vaatteita niin urheiluun kuin arkeenkin.

image

Oletko käynyt Body Action- myymälässä?

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Kyllä nyt kelpaa!”

 1. En oo ikinä käynyt, mutta haluaisin!!!!
  Lähin body action myymälä taitaa täällä olla kuopiossa. Pitäs joskus ottaa ihan asiakseen käydä kuopion keskustassa että pääsis tuonne. Sielläkun vaan tuo ikea on eri suunnassa kun keskusta ja jostain syystä se tie vie aina sinne:D Nuo superhotin housut on kyllä ihanan näkösiä, ja mikä tärkeintä korkee vyötärö!!! Tuntuu ettei mistään löydy kunnollisia korkeevyötäröisiä salihousuja.. Tuonne kyllä sais palamaan rahaa vaikka kuinka paljon 😀

  • Ehdottomasti otat nyt oikeen asiakses käydä Kuopion myymälässä, pian on tulossa ihan uus Superhotin mallisto myyntiin, joten oleppa kuulolla 😉 Itsekkin rakastan housuja korkean vyötärön ja istuvuuden takia!

 2. Minulla on myös aika monta Superhotin vaatetta sekä treeni että arkikäyttöisiä ja ne ovatkin uusin suosikkkimerkkini, olen tosin tilannut kaikki Brasiliasta.
  Tuo harmaa paita on hieno mutta en kyllä netistä löytänyt tuota harmaata, kuvakin näyttää muissa väreissäkin netissä ihan erilaiselle kuin tuo blogikuva ei uskoisi samaksi vaatteksi. (nettikaupan kuvat siis antavat huonomman kuvan)
  -mari-

  • Voi olla, että harmaa paita on netistä myyty loppuun. Liikkeessä oli vielä tuo ainokainen 🙂 Jos haluat niin soita lähimpään liikkeeseen ja kysäse olisiko siellä vielä paitaa 🙂

 3. Tampereen liikkeessä muutamaan otteeseen olen vieraillut, harmi kun lähes 60 km matkaa :< ERITTÄIN hyvä palvelu ja valikoima, facebookissakin olen muutaman kerran kysynyt jostain tuotteesta ja hyvin palvellaan myös täällä somessa. Enään kun saisi aikataulut sopimaan, niin menisin tuonne Tampereen outlettiin joku viikonloppu ! Hyvä on kauppa kaikin puolin.

  • Juurikin näin! <3 Yritä saada aikataulut mätsäämään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta