Dieettiläisen vapaa-päivä!

Eilen oli ensimmäinen vapaa-päiväni, jonka olin suunnitellut tietenkin tyylilleni tutuksi täyteen ohjelmaa! 😉

Aamulenkin jälkeen laitoin kodinkoneet pyörimään ja hoidin firman työt heti aamutuimaan. Olen huomannut järkeni juoksevan aamuisin parhaiten, joka johtuu varmasti aamupuuron paluusta jokapäiväiseen arkeeni.

image

Nopeasti päivän eväät valmiiksi ja juoksu jalkaa kohti metroasemaa. Aloin kaivamaan lompakkoani salikassin uumenista, kun kuulin herrasmiehen äänen takanani ”tossa on sulle lippu, joka on tunnin vielä voimassa”, KIITOS! Ne pienet teot tekevät arjesta juhlaa, annetaan siis hyvän kiertää!

Kohti Hakaniemeä ja Inrfapunasaunaa. Olen laiminlyönnyt kehonhuoltoa ja tässä kohtaa kisakautta se alkaa myös tuntumaan! Varasin jokatoiselle päivälle sauna-ajan itselleni, jotta saadaan maximaalinen henkinen ja fyysinen palautuminen.

Mahdollisuuksen mukaan teen kaksi asiaa samaan ;)
Opiskelu ja kehonhuolto.

Saunasta suoraan Kamppiin näkemään rakasta ystävääni Karlaa! Ystävä kenelle voin kertoa asiat luottamuksella, kenelle voin soittaa keskellä yötä jos siltä tuntuu, kiitos kun olet siinä! Viime kesänä kannustin Karlaa lähtemään Bikini Fitnekseen mukaan, koska mimmillä on uskomaton kroppa, esiintyminen huippuluokkaa kauneudesta puhumattakaan. Hetki on tässä, kohta astumme yhdessä Jyväskylän karsinnoissa lavalle ja kilpailemme samassa pituusluokassa. En voi sanoin kuvailla kuinka ylpeä olen sinusta <3

<3
<3

Sateessa kävelessäni salille tajusin kuinka etuoikeutettu olen. Minulla on juuri ne ihmiset ympärilläni keitä rakastan. Saan tehdä juuri nyt niitä asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi.

image

Salilta painelin vielä päivän päätteeksi Suomen urheiluhierojaopistoon tunnin jalkarääkkiin. Oli muuten takareidet aika solmussa, mutta saatiin merimiessolmut auki!

Pysähdytään kiireen keskelle, hetki on tässä ja nyt! Motivaatiomiehen sanoin ” Elä hetkessä, älä suunnittele seuraavaa hetkeä”

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Dieettiläisen vapaa-päivä!”

  1. Ihanaa Krista kun olet aloittanut blogin! Olen seurannut sinua somessa jo pitkään ja aina vain ihmettelen upeaa kroppaasi 🙂 Nyt on kiva huomata että tunnut myös tosi mahtavalta tyypiltä, sellaiselta jalat-maassa tytöltä.
    Olisi kiva kuulla valmentajan vaihdoksestasi, sekä muutenkin nykyisestä valmennus suhteestasi ja tästä kisadieetistä enemmän!

    Aurinkoista päivää!

    • Voi kiitos ja ihan kuulla! Kirjoitan mielelläni valmentajan vaihdoksesta ja kisadietistä enemmän! <3 Ihanaa viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta