Treenit Motivaatiomiehen kanssa!

Reilu vuosi sitten uskaltauduin astumaan Motivaatiomiehen kotisalille Töölö Gymille. Tuskimpa sieltä meitä saa enään kulumallakaan pois.

Treenaamme pääsaannöllisesti aina yhdessä. Tulemme töistä kotiin vetämään nopeat 20min päiväunet. Motivaatiomies on yrittänyt opettaa minua rauhoittumaan töitten jälkeen, heti ei kuulemma tarvitse alkaa touhuamaan kotitöitä saati purkittamaan seuraavan päivän eväitä. Tämä käytäntö on alentanut stressitasojani huimasti! Tässäkin huomaa kaikki-heti-nyt asenteeni.

Kun salin ovi aukeaa kummatkin laittaa kuulokkeet päähän ja alkaa tekemään omia treenejään, vaikka treenaamme ”yhdessä” teemme ihan eri treenejä, mutta tietenkin varmistamme liikkeitä tarpeen mukaan. Motivaatiomies on nimensä veroinen myös salilla, mutta harvoin sieltä kehuja tippuu.

Hyvin jää mulla aikaa ottaa "pari" selfiee :)
Mulla jää aikaa ottaa ”pari” selfiee 🙂

Me olemme suoraviivasia tyyppejä ja nämä kommentit saavat aina ihokarvani pystyyn ja kiukkupuuskissani haluan aina näyttää M:lle mistä Kribi pissii: ”teeppä seuraavassa sarjassa enemmän toistoja, näyttää menevän aika helposti”, ”muista häviäjät tekevät parhaansa ja voittajat antavat kaikkensa”.

Kukas siel alhaal treenaa <3
Kukas siel alhaal treenaa <3

Omien treenieni kesto on n.1,5 h joten mulla jää hyvin puolisen tuntia aikaa haastatella kaikki ystävät salilla ennenkuin Motivaattorin treenit on tehty. On ihana käydä salilla missä mm. ministerit ja perusduunarit ovat samalla viivalla.

Keksin viime syksynä nimikkeen instragramiin #TGNTYTÖT ja heistä varmasti tulen kirjoittamaan erikseen, ilman heitä moni huonopäivä ei olisi salilla kääntynyt hyväksi! <3

Motivaatiota kerrakseen!
Motivaatiota kerrakseen!

Kun löytää rinnalleen ihmisen, jolla on samat elämäntavat ja arvot tuntuu arki yllätävän helpolta. Meillä on aika rutinoitunut kaava arjessa ja molemmat siitä nautimme, tietääkseni 😀

 

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta