Syntymäpäiväni <3

Äitini sanoin: ”Älä huoli vaikka olet vuoden vanhempi. Olet nuorempi kuin koskaan enään tulet olemaan” <3

It’s my birthday! Puolessa välissä kohti viidenkympin villitystä. Minulla on pajon ystäviä, jotka ovat melkein puolet vanhempia kuin minä ja se jos mikä todistaa, että ikä on vain numero.

Muistan stressanneeni, kun täytin 20-vuotta olin ns. ”tyhjän päällä”. En omistanut kuin 400 € polkupyörän ja kaikki muu oli jonkun muun omistuksessa. Nyt viisi vuotta myöhemmin olen tyytväinen, että olen uskaltanut ottaa vastuuta omasta elämästäni. Oman asunnon ostamisen jälkeen elämä on ollut vain nousujohteista!

Aamulla herätessäni Motivaatiomies oli lähtenyt jo töihin. Katseeni kohdistui yöpöydälle ja näin paperin, sydämmeni jätti ainakin kaksi kertaa löymättä sillä ME LÄHDEMME helmikuussa DUBAIHIN! En voi sanoin kuvailla tätä onnen määrää! <3

<3
<3

Palaan vielä eiliseen, Tampereen reissu oli menestys! Pikkupiru on tämän viikon istunut oikealla olkapäälläni, joka on välillä kuiskinut korvaani ”Oletkohan valmis 2 viikon päästä nousemaan lavalle? ”. Kerroin tästä Harrille ja Jarille, jonka ansiosta pikkupiru sai kovaa kyytiä eikä muuten istu olkapäälläni enää.

Vaatteet: BodyAction
Vaatteet: BodyAction

Susannan kanssa vedettiin pakarajumppa! Vaikka kummallakin on omat ohjelmat joita pilkulleen noudatamme antaa se kummasti lisäenergiaa, kun toinen ähkii ja puhkii siinä vieressä! <3

Tehtiin Harrin ja Susannan kanssa intervalli treenin lopuksi!
Tehtiin Harrin ja Susannan kanssa intervalli-treeni! Meillä on paras Teami <3

 

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Syntymäpäiväni <3”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta