Kaikki on asenteesta kiinni!

Tuntuuko, että tunnit vuorokaudessa eivät riitä? Suoriudutko vain päivän askareista toivoen, että tämä viikko olisi jo ohi. Tällähetkellä minä toivon.
Huomenna on viimeinen päiväni päivätyössä ennen kuin jään ”kisalomalle”.

Kaikki on asenteesta kiinni.
Kaikki on asenteesta kiinni.

Olen yrittäjäperheestä, jossa tunnit eivät arkena riittäneet perheen yhteiseen aikaan. Minut on kasvatettu ajatukseen ”raha ei kasva puussa” ja niinhän se on! Jokaisen pennin eteen joutuu tekemään töitä. Myönnän ainoana lapsena saaneeni paljon ja minua on ”lellitty”, mutta olen myös sen eteen tehnyt töitä. Näin aikuisiällä olen vasta tajunnut miten paljon isäni on raatanut, jotta meillä on asiat näin hyvin kuin ne on. Arvostusta vanhempiani kohtaan ei pysty sanoin kuvailemaan!

Olen ”kaikki heti” -tyyppi. Nyt kun perustin toiminimen olen halunnut opiskella kaikki verottajan nettisivut ja lomakkeet. Stressaannun helposti, jos en pysty pitämään ns. kaikkia lankoja käsissäni. Eilen soitin kaksi kertaa verottajalle, jotta voin olla 100%:sen varma, että ymmärsin kaikki oikein. Voi olla että kisadietillä ei kaikki asiat mene kerralla jakeluun. 😉

Ensi viikosta eteenpäin aion pyhittää arkeni opiskeluun, firmantöihin ja tuleviin kisoihin! Kalenteri pysyy edelleen täynnä, mutta päivässä riittää aikaa myös sohvannurkalle. Hoidan tämän viikon sovitut tapahtumat duracell-asenteella!

Maisemat aamulenkillä <3 Hermo lepää.
Hermo lepää aamulenkillä.

Riittämättömät tunnit ovat stressaavia, mutta todennäköisesti vain väliaikaisia. Ei anneta stressille sitä viimeistä tuntia päivistämme.

Riittävätkö sinun tuntisi?

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Kaikki on asenteesta kiinni!”

 1. Kommentoin yhtä kirjoitustasi aiemminkin ja päätin tehdä sen vaan kertaluontoisesti mutta nyt on IHAN PAKKO kommentoida taas. Oon seurannu tätä sun blogia alusta asti ja jonku aikaa sua instassakin ja täytyy sanoa että tästä,tuli heti yks suosikkiblogeistani. Valitettavan moni ”fitnessihminen” sortuu blogissaan hyvin usein muiden mollaamiseen ja äärimmäiseen itsekehuskeluun. Blogataan päivän asuista yms. täysin turhasta.
  Sun blogi on aivan ”ihanan jalat maassa”-tyyppinen ja kerrot asiat kiinnostavasti niin että tällainen tavallinen salilla rimpuileva pulliainenkin innostuu jutuistasi ja jopa aattelee pienessä päässään että ”Ehkä mullakin vielä joku päivä on samanlainen kroppa ja asenne ku sulla.” Jatka samaan malliin, motivaatiomimmi!!! 🙂

  • Tämä kommentti kyllä pelasti pitkän päiväni! Kiitos! <3

 2. Hei miten olet vaalentanut hampaitasi? Millä tekniikalla ja missä jos saa kysyä 🙂

  • 3d Whitellä olen vuosi sitten viimeksi vaalentanut 🙂

  • Jos sa tarkentaa niin jossain hoitolassa vai kotituotteilla? 🙂

  • netistä saa tilattua, sellaisia liuskoja jotka laitetaan hampaisiin ihan kotosalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta