Elämäni ensimmäinen haaste.

Sain Super-Susannalta elämäni ensimmäisen Blogihaasteen. Kesän aikana olen saanut kunnian tutustua Susannaan. Kohtasimme ensimmäistä kertaa Fitfarmin teami-päivillä ja kemiat kolahti heti. <3 Sen jälkeen olemme päivittäin vaihtaneet kuulumisia. Torstaina päästään taas yhdessä treenaamaan Tampereen ”Bodymekkaan”.

Haasteen nimi on: 3 asiaa, jotka haluaisin muuttaa ulkonäössäni ja kolme asiaa, joihin olen tyytyväinen. Moni meistä valitettavasti luo mielikuvan ihmisestä pelkän ulkonäön perusteella.

Omassa lajissanikin pärjääminen on pelkän ulkonäön ja illuusion varassa.

image

Jokainen meistä varmasti löytää itsestään ”puutteita”. Tässä tulee omat heikot kohtani!

1. Hiukset. Ensimmäiset pidennykset sain pitkän kinumisen jälkeen 9. luokan päätösjuhlaan varten. Siitä saakka olen ollut ”pidennyskierteessä”. On ollut sinetti, teippi ja letti- pidennyksiä. Oikea hiustenvärini on todella tumma, joten jatkuva vaalentaminen on myös kuluttanut hiuksiani. Vanhempani ovat tummatukkaisia ja meitä aina reissuissa ollaankin luultu Italialaisiksi. Olemme kyllä tummia ja tulisia <3 Nyt olen vuoden verran ollut pelkkien Clip- On pidennysten varassa ja oma hius on alkanut hyvin kasvamaan. Iso kiitos siitä kuuluu myös Anopille ja Salon Piitalle!

2. Raskausarvet. Vuosien aikana ne ovat haalistuneet. Olen myös iän myötä ne hyväksynyt osaksi minua.

3. ”Silmäpuoli” kyllä minulla on laiskasilmä. Livenä se ei ole helposti havaittavissa, eikä sitä monikaan ole huomannut. Kuvissa näkyy, kun toinen silmä vähän roikkuu, jos en skarppaa sen kanssa. 🙂

Sitten niihin positiivisiin puoliin, joita meillä kaikilla on enemmän kuin negatiivisia!

1. Kapea vyötärö. Minulta jopa on kysytty onko kylkiluuni poistettu syntyessäni. Rakkailta vanhemmiltani olen saanut lahjaksi naisellisen fysiikan.

2. Pylly, peräsin, tarakka ja kuulemma timanttinen kaksikko. Olen tyytyväinen takapuoleeni. Sitä olen treenannut hullunkiilto silmissä ja se on tuottanut tulosta.

3. Ihoni päivettyy hetkessä. Olimme Motivaatiomiehen kanssa viime talvena 5 viikkoa kiertämässä Filippiinejä. Meillä oli leikkimieleinen ”kumpi on ruskeampi-kisa”. Guess who won? 😉

Ei oteta paineita niistä ”puutteista”, vaan nautitaan niistä timanttisista kehon osista <3

image

Kiitos Susanna haasteesta: http://susannamustajarvi.fitfashion.fi/

kristaseuna

10 vastausta artikkeliin “Elämäni ensimmäinen haaste.”

 1. Jännä, että itse koet pepun parhaimmaksi puoleksesi, vaikka sinulla on perussuomalaiseen tapaan hieman keskimääräistä leveämpi lantio(=perse) ja sisäreisiin jää helposti rasvaa. Viime aikoina bikini fitneksessä ovat parhaiten sijoittuneet kapealanteiset tytöt, kuten Linda Manuella, Saara Suhanto, Janni Hussi jne. Koetko, että rakenteellasi sinulla on mahdollisuuksia top3 esim tänä syksynä? Tiedän, että kriteereissä puhutaan tiimalasivartalosta, mutta noi kärkikastin kisaajat nykyään on livenä ainakin hyvin suoran mallisia (takaapäin vyötärö ja lantio saman levyisiä). Millainen on siis hyvä bikini fitness -rakenne? Muutoinhan leveämmät lanteet ja kurvit ovat suurinta muotia tällä hetkellä ja tuntuvat viehättävän miehiäkin (poikkeuksiakin on) 🙂

  • Ulkonäkö on todella tunteita herättävä aihe. Niinkuin totesin, jokaisella on osa-alueita joihin on ja pitääkin olla tyytyväinen. Itse olen tyytyväinen takapuoleeni. Nämä ovat makuasioita ja kiitos kun kerroit omasi 🙂 Jos en usko unelmiini koskien syksyn kisoja niin kuka muukaan niihin uskoisi?

 2. Olkoot muut mitä mieltä on, mutta sulla on yksi parhaimmista (bikini fitness) vartaloista mun mielestä, aivan huikea<3

 3. Onko sulla lapsia? 🙂 Sanoit noista raskausarvista, niin sillä mietin.. Tokihan niitä tulee useimmille muutenkin, mullakin on 😀
  Ja musta sun fysiikkas on kyllä upea. Ja muutenkin täydellinen :)Outo kommentti tuo ensimmäinen… samakun joku sanos että tykkää omista kasvoista ja joku tulis heti kertomaan sulle mikä sun kasvoissas on vikana.

  • Huomenta! Ei mulla ei ole lapsia vielä 🙂 Raskausarvet ovat tulleet nuoruudessani lopetaessani telinevoimistelun. Paino nousi silloin huimasti. Kiitos kovasti, lämmitti mieltä kommenttisi! <3

 4. TODELLAKIN omituinen tuo ensimmäinen kommentti!? ”Elli” ei selkeesti tunne lajia tai sitä, minkälainen linjaus bikinissä alkaa olemaan esim. maailmalla. Kyse oli sitä paitsi siitä, että Krista kertoisi OMASTA mielestään parhaat puolensa joskin veikkaan, että aika moni on samalla linjalla: upea nainen ja upea tarakka <3 🙂 Elli tuskin on itse kovin pööfekt niin on helppoo tulla nimimerkin takaa kasvottomana huutelemaan. Sisäinen kauneus ei oo ainakaan Ellin vahva puoli kun tolleen sitä pitää pönkittää.

  Joka tapauksessa Krista kyllä täällä sun lisäksesi sinuun uskoo muutkin, ainakaan täällä liputetaan kovasti sun puolestasi! 🙂 <3 Olet upea ja vaikutat lämpimältä, hyvältä ihmiseltä! 🙂 Tsemiä loppurutistukseen äläkä vaan mee lannistumaan tommosista arvostelijoista <3 Oot timantti ja sun blogia on kiva lukea (ihan sama niille mahdollisille kirjoitusvirheillekin, joista joku valopää alkoi rutista sun ensimmäisen tekstin jälkeen! BTW itse en niitä edes huomannut :D)!

  Oot ihana! 🙂

  • Tietkö juuri TÄMÄN takia haluan kirjoitella mielipiteistäni ja elämästäni, koska mulla on maailman parhaat lukijat! <3 :') Ihana kuulla että ruudun toisellakin puolella uskotaan minuun. Pitää aina uskoa omiin unelmiin se näkyy ulospäin! Kiitos ja oikein ihanaa syksyn alkua! <3

 5. Moikka!

  Mahtavaa kun oot alkanut kirjoittaa blogia, taas yks lisää mitä voi seurailla! Keep going girl! Motivaatimimmi meille monille ;D

  Kyselisin sulta ideoita siihen, että millä voisin korvata maitorahkan? Oon yrittänyt netistä etsiä vaihtoehtoja, mutta niitä ei hirveesti ole löytynyt. Jos pääsis maidon tuomasta turvotuksesta eroon..

  • Voi kiitos kovasti! <3 Maitorahkan voit korvata vaikka kananmunilla 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta