Monsta Team Finland

 

Kunnia tuntea Toni Kataja, mies jolla sydän täyttä kultaa!
Kunnia tuntea Toni Kataja. Mies jolla sydän täyttä kultaa!

Olen saannut kunnian osallistua toisena mentorina Toni Katajan kehittelemään MONSTA- elämäntapamuutokseen. Viime tammikuussa starttasi ensimmäinen versio, jossa minä toimin menttorina ihanalle Marialle. Tiputimme Marian painoa huimat 24kg viidessä kuukaudessa! Nämä projektit eivät ole dieettejä vaan pysyviä ELÄMÄNTAPAMUUTOKSIA. Se hyvä olo mikä uuden elämäntavan myötä alkaa huokumaan ihmisestä  on palkka mitä tästä jokainen projektin yhteistyökumppani saa, muuta emme edes halua.

Marian 5kk ,-24kg! Sain olla todella ylpeä.
Marian 5kk ,-24kg! Sain olla todella ylpeä.

Tausta- ja tukijoukkoina projektissa ovat vahvasti mukana Jari Bull Mentula, Body Action Finland, Monsta Team Finland, sekä laillistettu psykologi.

Haimme sosiaalisen median kautta uusia tyyppejä mukaan projektiin, hakemuksia tuli paljon ja valitsin 21-vuotiaan Jennan elämäntaparemonttiin.

Nuorena hän oli todella urheilullinen ja hyvässä kunnossa. Lentopallo ja voimistelu kuului arkeen. Muutettuaan omilleen, hiipui innostus urheilua kohtaan ja painoa alkoi kertymään. Sitä onkin tällä hetkellä mitoin 172cm/87kg.  Jenna on myös 1,5v tytön äiti.

Jenna nuorena.
Jenna nuorena.

Projekti on alkanut tällä viikolla ja meillä on todella kovat tavoitteet. Jouluaatto on projektin päätöspäivä. Siitä eteenpäin Jenna aikoo jatkaa terveellistä elämäntapaa, johon annamme hänelle kaikki työvälineet.

image
Treenattiin yhdessä ja olihan se minun pakko ottaa selfie 😉

Tulokset eivät ole kenellekkään ilmaisia. Ne vaativat pitkäjänteistä sitoutumista, työtä ja oikeaa asennetta. Projektiin ei olisi voinnut lähteä, jos ei osaa unelmoida, tai jos ei ole valmis tekemään unelmiensa eteen töitä.

Projektia tullaan seuraamaan blogissani!

Uskallatko sinä uskoa unelmiisi ja muuttaa elämäntapasi ?

kristaseuna

5 vastausta artikkeliin “Monsta Team Finland”

  1. Unelmani oli muuttaa elämäntavat ja pudottaa painoa. Pudotin 19 kiloa 82:sta 63:een. Nyt pitäisi saada sitä lihasta löysän tilalle ja olen alkanut käydä salilla. Itse en näe muuta muutosta kuin että jaksan suuremmilla painoilla ku aloittaessani ja paino on noussut kolme kiloa. Vastaus kysymykseesi: Uskoni unelmiin on hieman koetuksella tällä hetkellä mutta blogisi on hyvin tsemppaava asian suhteen! 🙂

    • Huimia tuloksia wau! Jatka samaan malliin!! Kaikilla meillä on välillä haasteitapitää motivaatiota yllä <3 kiitos!

  2. Moikka! En ikinä kommentoi kenenkään blogeihin mutta nyt tuntu siltä että pakko kommentoida! Kiva ensinnäkin kun alotit blogin! Vaikutat aidolta ja maanläheiseltä tyypiltä ja kiva ruveta lukemaan sun ajatuksia ja arjen tapahtumia. Tsemppiä kisoihin tosi hyvältä näyttää! 🙂

    • Kiitos kauniista sanoista! Ja ihana kun kommentoit juuri minulle 😉 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta