Parisuhde ja kisadietti osa 1.

image
08/15 Kreikka

Parisuhde ja rakkaus on asia mitä pitää vaalia, kunnioittaa ja antaa sille aikaa.

Miten minä olen hoitanut parisuhteen ja kisadietin? Miten olen pystynyt panostamaan kumpaankin asiaan koko sydämelläni?

Viime kesänä elämäni tärkein ihminen  astui kuvioihin. Sellainen tyyppi, joka ajattelee hyvinvointiani ja jaksamistani. Kuuntelee, kyseenalaistaa ja opettaa. Ihminen jolla on vahvat omat mielipiteet niinkuin minullakin ja välillä kummallakin on hetkellisesti ”sokka irti”.

Tyyppi nimeltä #motivaatiomies.

image
07/14 aamuairobisen jälkeen tajusin seurustelevani todellisen Motivaatiomiehen kanssa, siitä se nimi sai alkunsa 😀

Syksyn kisadiettini oli henkisesti ja fyysisesti elämäni kovinta aikaa. Olisin ollut rohkea jos olisin jättänyt leikin kesken, koska kroppani ei toiminut. Yksinkertaisesti rasva ei vain palanut, vaikka treenasin 2-3 treeniä joka päivä ja söin kuin hiiri.

Syksyllä aloin olemaan lopen uupunut. Iltaisin salilta kotiin päästyämme oli pakko käydä lattialle makaamaan ja todeta väsymyksen vienneen jopa puhekykyni. Suihkussa käyminenkin tuotti haasteita, hiusten peseminen oli ylitsepääsemätöntä. Olen monesti ajatellut, että on se ihme kun tyyppi ei lähtenyt läksimään. Tuolloin olisi päässyt vielä hyvinkin helposti karkuun karua totuutta fitnesstyttöystävästä.

Heti kisojen jälkeen vollotin messukeskuksen parkkipaikalla. Eniten sitä pettymystä itseäni kohtaan, kuinka olen laiminlyönnyt Motivaatiomiestä ja silti se seisoo tossa rinnallani tukien. Miten olen voinut laittaa nämä kisavalmistelut hänen edelleen?

Kotiin päästyämme totesin itkunsekaisissa tunnelmissa: ”mitä me nyt tehdään kun kisatkin on ohi ?” Motivaatiomies: ”mitä jos alettais vaikka tutustuu” <3

image

Tämä jäi pahasti takaraivooni soimaan ja päätin, että en ikinä laiminlyö: parisuhdetta, ystäviä, perhettä tai töitä kisadiettini takia!

Summa summarum tämän 19 viikon aikana olen ollut monen läheiseni mielestä liiankin aktiivinen ollakseni kisakaudella. Ja ensi postauksessa kerron, kuinka tämä kisakausi on ollut aivan eri kaliperia!

image

 

 

kristaseuna

10 vastausta artikkeliin “Parisuhde ja kisadietti osa 1.”

 1. Ihana teksti, siis motivaatiomiehen osalta, ei sun väsymyksen 😊 Toivon niin paljon että sä pärjäät tänä vuonna kisoissa😍😍

  • Kiitos <3!! Motivaatiomies on kyllä aikamoinen tapaus ja jatkossakin kirjotuksissa mukana 😉

 2. Ihanaa kun alotit kirjottaa blogia! Oon oikeesti oottanu sitä 😀 ja parasta kun postaat näin usein! Vaikutat hyvältä tyypiltä, älyttömästi tsemppiä loppurutistukseen <3

  • Siis ootte kyllä ihan mahtavia. Itku silmässä saa lukea näitä kommentteja! <3 Lupaan postailla jatkossakin useasti 🙂 Kiitos!

 3. Oot ihan älyttömän kaunis ja sulla on upee kroppa! Ja ihanaa kun alotit bloggaamaan, se oli kiva yllätys!
  Toivon että oon ite joku päivä yhtä tikissä ja hehkun hyvää oloa niinku sä, yritys mulla on ainakin kova, ja oikeeseen suuntaan ollaan pikkuhiljaa menossa! 🙂 kaikkea hyvää sulle ja tsemppiä dieettiin ja itse kisoihin <3
  – Tiia

  • Voi kiitos kauniista sanoista! 🙂 Kaikkea hyvää sinne ja muista hehkua joka päivä <3

 4. Kiitos ja kiva kun kerrot näin rehellisesti millaista oikeasti oli sun kohdalla (ja varmaan aika monen muunkin) kisadieetti. Tuntuu että aika harva uskaltaa sanoa ääneen ja myöntää ettei se sitä ruusuilla tanssimista ole se kisadieetti aina. Rehellisyyttä arvostan, ja vaikuttaa että sinä olet sellainen! 🙂 Tsemppiä kirjoitteluihin! 🙂

  • Kiitos itsellesi kommentista! 🙂 Rehellisyys on aina ollut tärkeä asia minulle ja se varmasti tulee näkymään teksteissäni.

 5. Pakko munkin tulla hehkuttaa, aivan mahtavaa et alotit bloggaamisen 😀 oon sua instagramissa stalkannu ja sulla on älyttömän upea fysiikka! Muutenkin vaikutat tosi ihanalta persoonalta 🙂 innolla jään seurailemaan blogias!

  • <3 Kiitos ja ihana kuulla että jäät kuulolle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta