Durasel esittäytyy!!

TERVETULOA!
Täällä kirjoittelee ensi viikolla 25-vuotis synttäreitä ”juhliva” Helsinkiläinen säheltäjä.
 image
Suurin osa sähellyksistäni painottuu tiettyihin aikoihin vuodesta, ja juuri nyt on suurin sähellyskausi päällä, koska olen kisakaudella. Olen itseasiassa ollut tämän viikon loputtua jo huimat 19 viikkoa! Mihin tämä aika on mennyt, huhtikuusta hyppy suoraan syyskuuhun.
Alle neljän viikon päästä on SM karsinnat Jyväskylässä, alkaa jalat tutisee kun edes ajattelen asiaa. Kunto tulee olemaan elämäni kovin, joten olen jo voittanut. Minulla on ehdottomasti PARAS valmennus, en pysty sanoin kuivailla kuinka kiitollinen olen Jari ”Bull” Mentulalle ja Harri Forsbergille, kun Marraskuussa ensi kertaa pupu pöksyissä tulin toimistolle, luotto oli omaan tekemiseen täys nolla ja nää kundit kyllä herätteli muo mentaalisesti ja fyysisestikkin laitettiin mun kroppa taas toimimaan.
Aloitin myös juuri pienen pienenä yrittäjänä, pomoinani toimii kukas muukaan kun paras ystäväni http://lindamanuella.fitfashion.fi/ ja Jussi Ridanpää. Ei huono <3
Tavoite olisi tulevaisuudessa työskennellä kokoaikaisesti yrittäjänä, mutta ensin pitää saada aloittamani FAF personal trainer koulu päätökseen 😉
 image
Ihana päästä kirjoittelemaan fiiliksiä ja toivon, että pysytte Kribin matkassa mukana.
image
p.s. Uusi FitBody- lehti on ilmestynyt jossa kerroin kuinka pakarat saadaan piukiksi 😉
FitFashion

15 vastausta artikkeliin “Durasel esittäytyy!!”

 1. Kannattaa eka opetella kirjoittamaan. Aika paljon kirjoitusvirheitä mahtui noinkin lyhyeen tekstiin 😉 Nykyään kuka tahansa luulee voivansa perustaa blogin ja menestyä, mutta ei se ihan niin mene. Onneks pakko ei oo tätä enää lukea..

  • Kirjoittamisen kanssa on aina ollut haasteita. Harjoitus tekee mestarin 🙂

 2. Jännä, että mä en huomannut koko tekstistä yhtäkään kirjoitusvirhettä. Ihanaa kun aloitit bloggaamisen, innolla odotan sun juttuja! Ja sulla on niin kova kunto nyt jo!

 3. Pöh edelliselle kommentille! Mä en ainakaan edes huomannut mitään kirjoitusvirheitä kun keskityin enemmän sisältöön kun etsimään vikoja 🙂 🙂 mahtavaa että aloitit blogin kirjoittamisen täällä, on kiva lukea muiden kisaajien sähellyksestä ;D odotan innolla lisää!

  ps. ollaan muuten samassa tiimissä 🙂

 4. Tätä oon odottanut! Tosi ihanaa että aloit kirjoittamaan blogia, täällä ainakin yksi innokas seuraaja😄

  • Olen kyllä niin kiitollinen teille kun kannustatte!<3 Tää on nimittäin ''hiukan'' pelottanut 😀

 5. No joo,kyl tuolta vähä havaittavissa virheitä yhdyssanojen kanssa..ja toki aika pitkiä lauseita,mutta ollaan kannustavia ennemminki ku lyttääviä! Näin Isossa portaalissa Krista varmasti jatkossa tsemppaa kirjotuksen kanssa 🙂 itse aion ainakin lukea jatkossa,oli virheitä tai ei. En itekkään oo hyvä kirjotusjutuissa..

  • Kiitos, juuri näin lupaan tavuttaa joka tekstini (lukihäiriö) 🙂 Ja saan onneksi apuja myös oikolukuun! Lupaan tsempata ja ihana kuulla kun jäät seuraamaan joka tapauksessa! <3

  • kiva kuulla, että jäät matkaani seurailemaan 🙂 <3

 6. Olipa iloinen yllätys tää sun blogi! Oon seurannu sua instagramissa ja ihaillut sun upeita kuvia ja kuntoa 🙂 Tuun varmasti jatkossakin lukemaan sun blogia. Kaikkea hyvää 🙂

 7. Huippua!! <3 Mä jo pitkään odottelin että milloin aloitat bloggaamisen. Moneen kertaan oon yrittänyt googlailla et eikö sulla ole vielä blogia mutta nyt!! 8) Ehdottomasti jään seuraamaan. Tsemppiä kisoihin, voitat varmasti kun olet luonnollinen oma itsesi 🙂

  • VOI EI ihana kuulla, nyt aloitin ja lupaan olla aktiivinen postauksien kanssa, kiitos! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta